«Έχω φάει τρομερή απόρριψη στην ζωή μου»

Οι αποκαλύψεις της Βίκυς Καγιά στην Ελένη

«Έχω φάει τρομερή απόρριψη στην ζωή μου»

Τους λόγους για τους οποίους η κριτική επιτροπή του Next Top Model είναι αυστηρή, αλλά και το γιατί η ίδια είναι σήμερα τόσο ευγενική, εξήγησε η Βίκυ Καγιά.

«Έχω κουραστεί τόσο πολύ να πετύχω στην καριέρα μου, που αποφάσισα να γίνω γλυκιά. Εχω δεχτεί απόρριψη που κανείς σας δεν φαντάζεται. Οι δημιουργοί της μόδας, από εκεί που σε ανεβάζουν στα ύψη, σε κατεβάζουν στα τάρταρα. Μία τους αρέσεις, μία δεν τους αρέσεις. Μία είσαι η μούσα τους και μία το… μουσείο τους!», είπε η Βίκυ που βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (21/12) στον Καφέ με την Ελένη, εννοώντας ότι μπορεί μία χρονιά ένας σχεδιαστής να την επέλεγε ως την ιδανική εκπρόσωπό του και την αμέσως επόμενη σεζόν να την θεωρούσε μεγάλη σε ηλικία για να ξανασυνεργαστούν.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επεσήμανε ότι αυτή η απόρριψη είναι που πεισμώνει έναν προσγειωμένο άνθρωπο να πάει μπροστά και θεωρεί σωστή και απαραίτητη πολλές φορές μια τέτοιου είδους τακτική. Άλλωστε την έχει νιώσει στο «πετσί» της. «Οι κριτές του ριάλιτι μοντέλων; Κακοί όχι, αυστηροί ναι».

Η Βίκυ που εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 της και σε ηλικία μόλις 18 ετών έφυγε για να δουλέψει στο εξωτερικό, μίλησε και για τον γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη, λέγοντας πως χαίρεται πολύ που όλα έγιναν όπως τα είχε σκεφτεί. Όσο για το γεγονός ότι τραγούδησε πριν από πολλά χρόνια στον Πρωινό Καφέ; Δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για την επίδοσή της στο τραγούδι. Παρ’ όλα αυτά, τόλμησε ξανά να τραγουδήσει. Πάντως, σήμερα, στον Καφέ με την Ελένη δεν τα πήγε κι άσχημα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με την Βίκυ Καγιά να τραγουδά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top