Καραμέρος-Χαριτάτος: «Είμαστε εργάτες»

To γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί στο «10-1»μαζί

Καραμέρος-Χαριτάτος: «Είμαστε εργάτες»

Είναι που ο ένας – λέει – είναι συντηρητικός και ο άλλος κάπως πιο προοδευτικός. Είναι που δεν προκαλούν με τα όσα λένε και κάνουν. Είναι που και οι δύο θέλουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να ασχολούνται αποκλειστικά και μόνον με την εκπομπή τους. Δηλαδή εάν ισχύουν όλα αυτά και έκαναν φωτογράφιση στο Playboy, εάν ήταν λίιγο πιο τολμηροί τι θα έκαναν;

Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος έκαναν τους γιατρούς και φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Playboy σε χειρουργείο και με «ασθενείς» μοντέλα που φορούσαν μόνον τα εσώρουχα. Η φωτογράφιση λειτούργησε στο concept ότι οι δημοσιογράφοι των πρωινών «όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν», κάτι όμως με το οποίο οι ίδιοι δεν συμφωνούν πάντα. Αποκάλυψαν μάλιστα όταν τους έγινε η πρόταση για το πρωινό, οι δυο τους ήταν λύση ανάγκης του τότε διευθυντή τους Γιάννη Μιχελάκη.

Ο Σπύρος Χαριτάτος μας είπε ότι είναι ένας εργάτης του ρεπορτάζ και εάν χρειαστεί να επιστρέψει στο… πηλοφόρι, συγγνώμη στο μικρόφωνο, θα το κάνει πολύ ευχαρίστως. «Εγώ αν αύριο χρειαστεί να είμαι ένας εργάτης του ρεπορτάζ που είναι η μεγάλη μου αγάπη, θα το κάνω με απίστευτο πάθος, με πολλή όρεξη. Θα το υπηρετήσω με το άγχος που είχα 5-10 χρόνια πριν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν αλλάζουν αυτά. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας πάρα πολλές φορές. Είμαστε υπάλληλοι μίας εταιρείας. Η εταιρεία έχει στόχους, έχει ανάγκες, που οφείλεις εάν θέλεις να είσαι υπάλληλός της, να τις υπηρετείς».

Όσο για τον Γιώργο Καραμέρο; Υπερασπίστηκε πλήρως την απόφαση του ίδιου και του συμπαρουσιαστή του να κάνουν ενημέρωση, σε συνδυασμό με ψυχαγωγία. Πώς εξηγείτε την επιτυχία σας την στιγμή που ούτε το σταύρωμα των ποδιών σας παρουσιάζει οφθαλμολαγνικό ενδιαφέρον ούτε το σκύψιμό σας και το κυριότερο δεν εκφράζετε μυθικές απορίες; «Κοίτα να δεις τι με ικανοποιεί. Είναι σαν να πάρεις μία παρουσιάστρια της ζώνης στην οποία είμαστε και να την βάλεις να κάνει πολιτική εκπομπή. Το καλό με εμάς είναι πως κάναμε την αντίστροφη κίνηση χωρίς να ξεφτιλιστούμε».

Και συνεχίζει: «Διαφωνώ με την λογική του Έλληνα που προσπαθεί να γίνει διάσημος και μετά φοράει φιμέ γυαλιά για να μην τον αναγνωρίζουν. Εγώ το απολαμβάνω, δεν πειράζει, αλλά δεν εξαρτιέμαι από αυτό. Δηλαδή εάν αύριο δεν με αναγνωρίζει κανείς, θα αισθάνομαι πάλι πάρα πολύ καλά».

Αν είχαμε λύσει το οικονομικό μας πρόβλημα μπορεί και να το λέγαμε στο τέλος της σεζόν, είπε το δίδυμο του Ant1. Το ίδιο ισχύει για εσάς και άλλα δέκα εκατομμύρια Έλληνες, δυστυχώς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top