Λαχτάρα on air για την έγκυο Φαίη!

Πώς α��τέδρασε ο Λιάγκας στο ατύχημα που είχαν;

Λαχτάρα on air για την έγκυο Φαίη!

Παραλίγο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό Mou», καθώς ο πάγκος στον οποίο ακουμπούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κόντεψε να πέσει! Η έγκυος παρουσιάστρια τσίριξε από την λαχτάρα, ενώ όλοι έσπευσαν να συγκρατήσουν τον ξύλινο πάγκο και... τα κατάφεραν!

Η Φαίη μιλούσε για τις εξελίξεις στο «Master Chef» και, μετά από video με τις αποχωρήσεις, άρχισε να διαβάζει τα ονόματα των παικτών που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι.

«Ξέρεις γιατί γελάω τώρα; Θα το πω! Πήραν κάτι παιδάκια τηλέφωνο...», άρχισε να λέει ο Λιάγκας και όλοι έπεσαν πάνω του να τον εμποδίσουν να αποκαλύψει αυτό που ήθελε.

Η Φαίη σηκώθηκε από το σκαμπό και τον αγκάλιασε, ενώ εκείνος πήγε να σηκωθεί και... έριξε τον πάγκο!

Τσίριξε η έγκυος παρουσιάστρια, τα χαρτιά και τα στυλό κατέληξαν στο πάτωμα, ενώ το πάνελ με πρωτοστάτη τον Ουγγαρέζο έσπευσε να συγκρατήσει το βαρύ ξύλο, από το οποίο είχε ήδη πιαστεί το ζεύγος...

«Ρε Φαίη, θα τα διαλύσεις όλα εδώ πέρα», άρχισε να λέει γελώντας ο Λιάγκας και πρόσθεσε: «τα έχεις διαλύσει όλα σήμερα! Έχεις σπάσει τους φακούς, έχεις σπάσει... το στούντιο όλο»!

Η παρουσιάστρια, πάντως, τον... χαβά της, αφού συνέχισε να λέει τα ονόματα εκείνων που έχουν παραμείνει στο «Master Chef» και στη συνέχεια έδωσε την πάσα για το επόμενο θέμα, την σύνδεση με τις Σέρρες για το δέντρο της αγάπης.

Σταυροκοπήθηκε ο Λιάγκας, ενώ το πάνελ έκανε λόγο για... κακό μάτι και ο Τάσος Θεοδώρου προσφέρθηκε να πάρει τηλέφωνο την μαμά του για να ξεματιάσει την Φαίη! Ποιό κακό μάτι καλέ; Ο... όγκος του Λιάγκα έριξε τον πάγκο!

«Θα πέσει το δέντρο», ακούστηκε να λέει ο παρουσιαστής, την ώρα που η γυναίκα του προλόγιζε το βίντεο για το θέμα...

Πάλι καλά που δεν έπεσε το ξύλο να λες Γιώργο μου, να έχουμε ατυχήματα χρονιάρες μέρες και με την κοιλιά τούρλα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top