Ξαναχώρισε ο Φουστάνος

Αφού σε χαλάει γιατί το κάνεις;

Ξαναχώρισε ο Φουστάνος

Ανδρέας Φουστάνος-Βίκυ Μανώλη, σημειώσατε ΤΕΛΟΣ. Το ζευγάρι, μετά από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις είπε να χωρίσει οριστικά. Εκείνος μπορεί να εθεάθη με νέα σύντροφο σε ξανθιά απόχρωση, η πρώην σύντροφος όμως Βίκυ Μανώλη, δεν το άφησε έτσι και σχολίασε με καυστικό τρόπο την… νυν σχέση του πρώην.


«Ο Ανδρέας είναι κεφάλαιο που έκλεισε. Έχει κάνει αλλαγή. Από το μελαχρινό, πάει στο ξανθό για να μην βαριέται. Αποφάσισε να ζήσει τη ζωή του τώρα. Καλά κάνει». Χολή έσταξε η πρώην που όπως είναι φυσικό, ούτε έχει δει ούτε ξέρει όπως είπε, ποια είναι η νυν: «Γιατί να τη γνωρίσω; O κύριος Φουστάνος θα θέλει να γνωρίσει το αγόρι μου;»


Και μπορεί η νεαρά Βίκυ λίγο καιρό πριν να δήλωνε ότι παρά τα διαστήματα κρίσης που είχαν περάσει οι δυο τους «η ουσία είναι να κρατάς έναν άνθρωπο, και γενικά να τον έχεις δίπλα σου», σήμερα δηλώνει: «Ε, εντάξει τώρα. Μην περιμένεις ότι ήταν μια σχέση γάμου, ήταν μια σχέση… Απλά μια σχέση».


Πάει ΚΑΙ η χημεία που η Βίκυ Μανώλη δήλωνε ότι έχει με τον κατά 20 ΚΑΙ χρόνια μεγαλύτερο της Ανδρέα Φουστάνο. Μπορεί όπως έλεγε να μην αισθανόταν καμία διαφορά ηλικίας μεταξύ τους αλλά όπως φαίνεται, την κατάλαβε μια και καλή: «Αρχικά δεν το έβλεπα αυτό σαν πρόβλημα. Στην πορεία όσο να΄ ναι…». Εμ, το καταλάβαμε: Ανδρέα τον έλεγε πριν, ΚΥΡΙΟ Φουστάνο τον αποκαλεί τώρα.


Δείτε τις δηλώσεις της πρώην του Ανδρέα Φουστάνου-Βίκυς Μανώλη- στην εκπομπή «Super-Star»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top