Έμη Λιβανίου: «μου έφυγε η έπαρση που είχα»

Η δύσκολη περίοδος που έζησε η παρουσιάστρια

Έμη Λιβανίου: «μου έφυγε η έπαρση που είχα»

«Πολλές φορές στη ζωή μου με έχει πάρει από κάτω», εξομολογήθηκε η Έμη Λιβανίου και παραδέχθηκε πως στο παρελθόν είχε έπαρση η οποία έχει πλέον «εξατμιστεί». Παράλληλα, η παρουσιάστρια δήλωσε πως έχει κάνει λάθη επαγγελματικά για τα οποία ευθύνεται η ίδια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι», η Έμη είπε: «τώρα είμαι ήρεμη. Η τηλεόραση μπορεί να σε κάνει εύκολα να ανέβεις σε καλάμι, πολύ εύκολα όμως μπορεί να έρθει και η ανώμαλη προσγείωση».

«Έχω ζητήσει βοήθεια επαγγελματική και δεν νομίζω ότι έριξα τον εγωισμό μου... Χτύπησα πόρτες για να βρω δουλειά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια και υπογράμμισε: «η ομορφιά δεν σου δίνει σιγουριά. Σου ανοίγει πόρτες πάρα πολύ γρήγορα και κλείνει τις ίδιες πόρτες και ίσως να μην τις ξανανοίξει ποτέ. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι διπλά προσγειωμένος», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές της, η Έμη αποκάλυψε πως έχει δεχθεί χτυπήματα υγείας στο σπίτι. «Ξεχνάς ποιός είσαι και πού είναι ο δρόμος για να πατήσεις», είπε χαρακτηριστικά και παραδέχθηκε ότι έχει κλάψει πολλές φορές είτε από νεύρα, είτε από απόρριψη, είτε από πίκρα ή από ενοχές.

«Δεν είμαι φτιαγμένη οικονομικά. Είναι δυνατόν στα 36 μου να έχω φτιαχτεί οικονομικά; Αλίμονο!», συνέχισε η παρουσιάστρια και κατέληξε: «δεν πιστεύω όμως ότι το σύστημα σε φτύνει. Ο καθένας μπορεί να βρει την άκρη, με λίγο ψάξιμο την βρίσκεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top