Μ. Κορινθίου: Θέλω να πάω στο Dancing with the stars

Αλλά δεν μου έχουν κάνει πρόταση

Μ. Κορινθίου: Θέλω να πάω στο Dancing with the stars

Πήρε φόρα η Μαρία Κορινθίου και δείχνει μεγάλη αγάπη στους απανταχού τηλεδιαγωνισμούς ή αλλιώς τηλεοπτικά σώου. Μετά τη συμμετοχή της, στο «just the two of us« τώρα θέλει να σουλατσάρει και σε άλλα «μονοπάτια».

Τώρα θέλει να χορέψει. Να χορέψει και να την βλέπουν και να την κρίνουν. Με άλλα λόγια θέλει να πάρει μέρος στο Dancing with the stars.

«Ναι θα πήγαινα. Μου αρέσει πολύ το σώου. Πέρυσι είχα πάρει την απόφαση να μην έχω συμμετοχή για προσωπικούς λόγους. Φέτος δεν μου έχει γίνει πρόταση και ούτε νομίζω ότι θα γίνει», είπε με παράπονο η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή Super Star και φαινόταν σαν να ήθελε να π��ι «Αχ κάντε μου πρόταση. Θέλω, θέλω, θέλω».

Δεν θα την πάρουν, λέει, γιατί συμμετείχε στο just, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Σε άλλες δηλώσεις η ηθοποιός είπε. «Θα πήγαινα στο Dancing. Είναι πάρα πολύ ωραίο σώου, ευχάριστο», σλουυυυυυυρπ η Μαρία. Ουπς συγνώμη «είπε η Μαρία» ήθελα να πω.

Θα ήθελε λοιπόν να πάρει μέρος και σε αυτό το σώου χορού. Η ηθοποιός, η οποία δεν συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό σήριαλ αυτή την περίοδο, νομίζει ότι τα προγράμματα αυτά είναι εκπαιδευτικά. Ναι! Το λέει και μόνη της. Στο σώου χορού , λέει, το οποίο θα προβάλει ο ΑΝΤ1 «μαθαίνεις πράγματα, μαθαίνεις για το χορό».

Η Μαρία Κορινθίου το είπε οι υπεύθυνοι του εκπαιδευτικού προγράμματος για το χορό το άκουσαν ή να το ξαναπούμε;;;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top