Συνάντηση «κορυφής» για Λάτσιο - Θεοδωρίδου - Ρουβά

Που τα «έσπασαν» ο κουμπάρος, η κουμπάρα και ο Σάκης;

Συνάντηση «κορυφής» για Λάτσιο - Θεοδωρίδου - Ρουβά

Στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Έλενα Παπαρίζου ξεφάντωσαν χθες τα ξημερώματα ο Γιάννης Λάτσιος με την κουμπάρα του Νατάσα Θεοδωρίδου και κολλητή φίλη της Ελένης. Κουμπάρος και κουμπάρα, κάθονταν μαζί στο τραπέζι, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και μια ξανθιά παρουσία με την οποία ο Γιάννης Λάτσιος ήταν πολύ… κοντά.


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Αντώνης Ρέμος πλησίασε πολλές φορές το τραπέζι τους, με τον τραγουδιστή και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου να ανταλλάσουν συνεχώς φιλοφρονήσεις: «Σ΄αγαπώ πάρα πολύ» να κάνει η Νατάσσα, «όχι εγώ σε αγαπώ πιο πολύ» να ανταπαντά ο Ρέμος, και η βραδιά να κυλά με τις αφιερώσεις να δίνουν και να παίρνουν, αλλά και με άφθονο λουλουδοπόλεμο, αφού η Νατάσσα είπαμε, «τον αγαπά» και είπε να του το δείξει κιόλας.


Ωστόσο στην παρέα του νυχτερινού κέντρου ήταν χθες και ο Σάκης Ρουβάς, που μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τα έδωσαν όλα. Μάλιστα ο Σάκης προέβη και σε πιπεράτες αποκαλύψεις, καθώς είπε στον Αντώνη Ρέμο ότι την τελευταία φορά που συναντήθηκαν ,η Κάτια Ζυγούλη έμεινε έγκυος λίγο αργότερα. «Λες να έρθει τώρα και δεύτερη κόρη;» σχολίασε ο Ρέμος, με τον Σάκη να του λέει όλο νόημα: «Τώρα είναι η σειρά σου».


Σίγουρα πάντως όσοι βρέθηκαν χθες στο νυχτερινό κέντροθα απόλαυσαν δεόντως τη βραδιά, μιας και ο Σάκης όπως ήταν σε μεγάλα κέφια, ανέβηκε στην πίστα και μαζί με τον Αντώνη Ρέμο τραγούδησανμεγάλες επιτυχίες ο ένας του άλλου.


Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Super-Star»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top