Την έβαλαν να τραγουδήσει τον Εθνικό Υμνο!

Από το τρακ μπέρδεψε ακόμη και τους στίχους...

Την έβαλαν να τραγουδήσει τον Εθνικό Υμνο!

Το έχουμε πάρει απόφαση ότι οι κριτές των ριάλιτι, οι παρουσιαστές, αλλά και γενικότερα οι εκπρόσωποι της σοουμπιζ κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, συνεπώς και τα νούμερα.

Ότι θα έβαζαν όμως την Μαρία Μπεκατώρου στο Just the two of us να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο χωρίς καμία μουσική υπόκρουση για να τεστάρουν την φωνή της, όχι, σε εκείνο το σημείο δεν είχαμε φτάσει.

Αφού η παρουσιάστρια τραγούδησε κανονικά το κομμάτι της με τον Χρήστο Χολίδη, η επιτροπή έκρινε ότι για την παίκτρια ήταν εξαιρετικά δύσκολο να χορεύει και να τραγουδάει ταυτόχρονα. Άρχισε λοιπόν η «ανάλυση» για το εάν συγκεκριμένα την ώρα που κάνει… στροφές, μπορεί να τραγουδά. Ο Κώστας Τουρνάς έφτασε στο σημείο να την βάλει να τραγουδήσει χωρίς να κάνει καμία απολύτως άλλη κίνηση ή φιγούρα, τον Εθνικό Ύμνο. «Έτσι, όπως είσαι, χωρίς να κουνηθείς καθόλου, μπορείς να μας πεις την πρώτη στροφή από τον Εθνικό Ύμνο;» Η Μαρία, μετά το πρώτο σοκ, που μπορεί Μαρία Κάλλας να μην είναι, δεν λέει όμως ποτέ όχι, τραγούδησε κανονικά η καημένη, χωρίς να αρνηθεί ούτε για μια στιγμή.

Με την διαφορά ότι ο… στίχος από «σε γνωρίζω από την κόψη», έγινε «σε γνωρίζω από την όψη». Αυτό που ξεστόμισε η Μαρία δεν το κατάλαβε κανείς εκτός από τον παρουσιαστή. «Εξαιρετικά. Εχει ένα άλλοθι, οι στροφές την χαλάνε», είπε ο κριτής, συνθέτης και τραγουδιστής.

«Ναι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Εάν εξαιρέσεις την όψη από την κόψη, όλα μια χαρά είναι!».

Πάντως, ο κ. Τουρνάς, που πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει κάτι τέτοιο από την Μαρία, δεν δείχνει μετανιωμένος. Παίρνει το θέμα στην πλάκα και μιλώντας στο Super Star είπε: «Έχω το θάρρος να μπορώ να την βάλω σε αυτή την διαδικασία», είπε συγκεκριμένα, και πρόσθεσε γελώντας «Ήθελα να πει κάτι γνωστό σε όλους. Κάτι πολύ εύκολο και κατανοητό». Αντί να τα «μπαλώσει», δηλαδή τα έκανε χειρότερα.

Έκανε βέβαια μια προσπάθεια να την δικαιολογήσει, αλλά δεν του βγήκε: «Από την Μαρία τα περιμένω όλα. Αλλά… είναι δικαιολογημένα». Πάρ τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου.

Άντε και τραγουδήσατε μέχρι και αυτό, βρε παιδιά, μήπως να προσέχατε και λίγο παραπάνω; Τι άλλο θα δούμε στα σοου, ένας Θεός ξέρει…

Πρώτη ανάρτηση: 20/12/ 2010 11:35

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top