Την αποκάλεσε τσούλα κι εκείνη του είπε μπράβο!

Γιατί η Εβελίνα Παπούλια χάρηκε που την έβρισαν;

Την αποκάλεσε τσούλα κι εκείνη του είπε μπράβο!

Ο κακός χαμός έγινε πριν από λίγες μέρες στο θέατρο Πάνθεον της Πάτρας, το οποίο σημειωτέον ήταν κατάμεστο από κόσμο, όταν αστυνομικός αποκάλεσε τσούλα την Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του», μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Σε κάποιο σημείο του έργου, το σενάριο προβλέπει για την πρωταγωνίστρια να κατεβεί από την σκηνή και να συνεχίσει τον ρόλο της ανάμεσα στους θεατές, χρησιμοποιώντας κατά κάποιον τρόπο έναν θεατή που θα επιλέξει τυχαία ως συμπρωταγωνιστή της.

Αυτό έγινε και την συγκεκριμένη βραδιά. Η Εβελίνα κατέβηκε από την σκηνή και συνέχισε να παίζει κανονικά, όρθια ανάμεσα στους θεατές. Κάποια στιγμή, επέλεξε τυχαία έναν θεατή που παρακολουθούσε την παράσταση, με την λεπτομέρεια όμως πως δεν γνώριζε ότι ο συγκεκριμένος θεατής ήταν αστυνομικός. Όπως προέβλεπε το σενάριο, η πρωταγωνίστρια ρώτησε τον δήθεν συμπρωταγωνιστή της: «Πές αγάπη μου, είμαι τσούλα;»

Ο αστυνομικός στην αρχή πάγωσε. «Ναι», είπε. «Πες το δυνατά παιδί μου», του είπε εκείνη και συμπλήρωσε: «Είμαι τ��ούλα;»

«Ναι, είσαι τσούλα», της είπε ο αστυνομικός δυνατά δυνατά να το ακούσουν όλοι. Η αίθουσα σείστηκε από τις αντιδράσεις των θεατών που ξέσπασαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο για το περιστατικό. Αλλοι το βρήκαν πολύ καλό και άλλοι άθλιο μάλιστα. Και τι να έκανε δηλαδή ο άνθρωπος. Αφού έτσι προέβλεπε το σενάριο; Να παραβλέψει το σενάριο; Εκτελούσε έργο…

Πηγή: Dete.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top