«Η Michelle Obama δεν έχει καμία αίσθηση ορίου»

Ποια κίνηση της Πρώτης Κυρίας προκάλεσε τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ

«Η Michelle Obama δεν έχει καμία αίσθηση ορίου»

Πλήθος καυστικών σχολίων προκάλεσε η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Michelle Obama, η οποία εμφανίστηκε φορώντας ένα vintage μεταχειρισμένο φόρεμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, αγόρασε στην τιμή των 2500 δολαρίων.

Το φόρεμα αγοράστηκε από το κατάστημα New York Vintage και η Michelle το φόρεσε στην διάρκεια κονσέρτου, που μαγνητοσκοπήθηκε για την εκπομπή της Ellen De Generes. Η σύζυγος του Barak Obama το επέλεξε στα πλαίσια του… σεμνού και ταπεινού προφίλ που διατηρεί ή θέλει να διατηρεί χωρίς να προκαλεί, ωστόσο το ποσόν που διέθεσε, δεδομένου ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο κομμάτι, δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο.

«Πρέπει να είναι το πρώτο φόρεμα που επιλέγεται από σύζυγο Αμερικανού προέδρου. Αποτελεί δημιουργία του σχεδιαστή Νorman Norelli, ο οποίος πέθανε το 1972. Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μόδας. 2500 δολάρια για ένα φόρεμα από δεύτερο χέρι; Αυτά τα λεφτά είναι οκτώ φορές πάνω το ετήσιο εισόδημα ενός Κενυάτη. Michelle Antoinette έπρεπε να λέγεται, όχι Michelle Obama», έγραψε η εφημερίδα New York post.

«Είναι σίγουρα μία γυναίκα που δεν ξέρει από όρια», έγραψε η Huffington Post, αναφερόμενη στο γεγονός ότι ένα μεταχειρισμένο ρούχο με την τιμή των 2500 δολαρίων δεν είναι δυνατόν να συμβαδίζουν, ενώ όλα ανεξαιρέτως τα σκανδαλοθ��ρικά περιοδικά δημοσίευσαν τις φωτογραφίες από το event στο οποίο εμφανίστηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top