Ποια παρουσιάστρια ριάλιτι αποχώρησε από εκπομπή

Δεν τους άντεξε και τα βρόντηξε στον «αέρα»

Ποια παρουσιάστρια ριάλιτι αποχώρησε από εκπομπή

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στην εκπομπή TV Weekend του Alter για να μιλήσει για το χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε μαζί με γνωστό σύλλογο, για φιλανθρωπικούς λόγους.

Ούτως, ή άλλως ο λόγος ήταν εξαιρετικά σημαντικός και αποτέλεσε και την κύρια αιτία που εμφανίστηκε στην εκπομπή.

Αφού λοιπόν μίλησε για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του event, το πάνελ της εκπομπής βρήκε την αφορμή να την ρωτήσει πράγματα σχετικά με τον Next Top Model. Η παρουσιάστρια, όπως έχει κάνει επανειλημμένα, δήλωσε ότι όσα γίνονται στο ριάλιτι, δεν αποτελούν ούτε προσωπικό θέμα με τα μοντέλα, ούτε γίνονται από κακή πρόθεση, αλλά αποτελούν format της εκπομπής που «έρχεται» ως εντολή απευθείας από το αμερικανικό Next Top Model. Το είπε μία το είπε δύο, το πάνελ επέμεινε.

Μέχρι που ένας από τους δημοσιογράφους της εκπομπής έφθασε στην κριτική του Κοσμά Βίδου, ο οποίος την «χτύπησε αλύπητα» μέσα από ΤΟ ΒΗΜΑ πριν από λίγες ημέρες. Όταν την ρώτησαν λοιπόν γι’ αυτό, η Βίκυ απάντησε: «Καλοσύνη του που τα έγραψε όλα αυτά, δεν έχω τίποτα άλλο να πω, καλά Χριστούγεννα».

Η Βίκυ αποχώρησε, προφανώς και δικαίως γιατί δεν ήθελε να απαντήσει άλλο στα όσα ακούγονται για το Next Top Model, που κοντεύει να τελειώσει και κάποιοι επιμένουν να βγάζουν «από την μύγα ξύγκι». Αλλωστε, το πάνελ την ρώτησε όλα αυτά, με αφορμή δήθεν την παρουσία των μοντέλων στο event. Με την διαφορά ότι εκεί δεν βρίσκονταν μόνον τα κορίτσια του ριάλιτι, αλλά και μουσικά συγκροτήματα και άλλοι επώνυμοι της σοουμπιζ.

Το πάνελ χαρακτήρισε ατόπημα την αποχώρηση της Βίκυς, λέγοντας ότι άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα έγιναν. Η Βίκυ βέβαια, μια χαρά απάντησε για το Next Top Model. Σε όλα απάντησε, απλά δεν είπε αυτό που ήθελε το πάνελ, για να δημιουργηθεί «τζέρτζελο». Δεν πειράζει παιδιά. Έλεος με τις κριτικές για το ριάλιτι. Δεν συμβαίνει κάτι άλλο από αυτό που βλέπουμε. Πρέπει ντε και καλά να υπάρχει παρασκήνιο; Χαλαρώστε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top