Μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία στον Εθνικό Κήπο

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του για τα παιδιά

Μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία στον Εθνικό Κήπο

Μία μοναδική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια υπόσχονται στα παιδιά οι υπεύθυνοι του Εθνικού Κήπου που ανοίγει σήμερα Δευτέρα 20/12/2010 τις πύλες του για τους μικρούς του φίλους.

Πρώτος και καλύτερος θα τους περιμένει ο αγαπημένος τους Αη Βασίλης, φυσικά μαζί με τα ξωτικά του, για να τους διηγηθεί τις περιπέτειές του και να τους μοιράσει δώρα. Εκτός από την προσωπική επαφή με τα παιδιά, όμως, ο Αη Βασίλης θα τα βοηθά να γράψουν τις ευχές τους πάνω σε χρωματιστά στολίδια, τα οποία θα μπορούν να τα κρεμάνε σε αληθινά δεντράκια.

Εκτός από αυτό, όμως, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για οικολογικά θέματα σε ειδικό περίπτερο που έχει ονομαστεί Πράσινη Φαντασία. Στο Εργαστήρι Φαντασίας, οι ειδικοί θα μαθαίνουν στα παιδιά να φτιάχνουν χριστουγεννιάτικα καπέλα, ενώ στα Παραμύθια των Χριστουγέννων παιδαγωγός θα αφηγείται χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλο τον κόσμο. Ολόκληρος ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να βάλει τα παιδιά στο κλίμα των γιορτών και να τα ταξιδέψει σε έναν άλλο, μοναδικό κόσμο.

Οι εκπλήξεις στον Εθνικό Κήπο διαδέχονται η μία την άλλη. Όσοι θέλετε να ζήσετε από κοντά την μαγεία των Χριστουγέννων δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον Εθνικό Κήπο, από σήμερα μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00-17:00 και η είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top