Το δώρο του Γ. Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά

Ποια Χριστούγεννα θα τους μείνουν αξέχαστα

Το δώρο του Γ. Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά

Χριστούγεννα με τις οικογένειες του στο Κιλκίς, θα κάνουν φέτος ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Μιλώντας στην εκπομπή life styleτο ζευγάρι του πρωινού του Mega, έκανε τις ευχές του για τις γιορτές.

«Υγεία, χαμόγελα, να μη βλέπω μιζέρια θέλω, να μη βλέπω μαγαζιά να κλείνουν, να βλέπω χαρούμενα παιδικά πρόσωπα», είπε η Φαίη για να συμπληρώσει ο Γιώργος «αγάπη. Να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους. Να είμαστε αισιόδοξοι». Ευτυχισμένοι όσο ποτέ το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θα κάνουν γιορτές στο Κιλκίς αλλά όπως είπαν φέτος «θα πάμε τρεις!».

Ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τα πρ��τα Χριστούγεννα με τη Φαίη στο Παρίσι. Ο παρουσιαστής, που όπως λέει ήθελε να εντυπωσιάσει τη σύντροφό του, είχε κλείσει τραπέζι σε ένα πανάκριβο εστιατόριο σε ένα ορεινό χωριό, είχε νοικιάσει και ένα ακριβό αυτοκίνητο αλλά δεν αρκεί να σχεδιάζεις!

«Είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πηγαίνοντας στο χωριό χαθήκαμε. Είχε πολύ μεγάλη κακοκαιρία και όλο στροφές. 12 παρά πέντε μου λέει η Φαίη σταμάτα, δεν μπορώ άλλο, είχε ζαλιστεί», περιγράφει γελώντας τώρα ο Γιώργος Λιάγκας. «Ήμουν χάλια. Όλο βουνό βλέπαμε. Ζαλίστηκα από τις στροφές», θυμάται η Φαίη. Η αλλαγή του χρόνου τους βρήκε στο βουνό αλλά το τοπίο τους αποζημίωσε. «Βγήκαμε έξω από το αυτοκίνητο και κάτω ήταν το χωριό φωταγωγημένο», λένε αν και συμπληρώνουν ότι το φαγητό στο εστιατόριο δεν άξιζε τόσο κόπο.

Όσο για τα δώρα που περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα; «Εγώ κάνω λίστα και του ζητάω», λέει γελώντας η Φαίη. «Ένα ζευγάρι μπότες μου έχει ζητήσει», επεμβαίνει ο Γιώργος Λιάγκας. Μπότες για τη Φαίη και μπουφάν για τον Γιώργο θα είναι τα δώρα τους αλλά και «κάτι άλλο που δεν το ξέρει», εκπλήσσει ευχάριστα τη σύζυγό του, ο παρουσιαστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top