Νέα κόντρα: ποιοί ηθοποιοί είναι στα μαχαίρια;

Μάθετε το μυστικό 15 ετών που αποκαλύφθηκε!!!

Νέα κόντρα: ποιοί ηθοποιοί είναι στα μαχαίρια;

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στο Hollywood, καθώς η Γουϊνόνα Ράιντερ επιτέθηκε φραστικά στον Μελ Γκίμπσον αποκαλώντας τον «ρατσιστή» και αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που έγινε πριν από 15 χρόνια σε κοσμικό πάρτι!

«Ο τύπος απλά είναι ρατσιστής μέχρι το κόκκαλο», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, που αυτό τον καιρό συμμετέχει στην ταινία «Black Swan».

Αφορμή για το «καρφί» στάθηκαν τα ηχητικά ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και στα οποία ο Γκίμπσον μιλά άσχημα για την γυναίκα του και καταφέρεται εναντίον των Εβραίων.

Η Γουϊνόνα, όμως, δεν σταμάτησε αλλά έσπευσε να αποκαλύψει και ένα μυστικό 15 χρόνων! Όπως είπε, κατά την διάρκεια μεγάλου πάρτι του Hollywood, ο Γκίμπσον έβρισε τον συνοδό της επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!

«Ήταν πολύ μεθυσμένος. Ήρθε να με χαιρετίσει και ήμουν με ένα φίλο μου που είναι ομοφυλόφιλος. Τότε, τον έβρισε λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης, ενώ είπε ότι οι εβραίοι φταίνε για όλα τα άσχημα του κόσμου. Μάλλον ξέχασε ότι εγώ είμαι Εβραία», είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως είχε σοκαριστεί από την συμπεριφορά του συναδέλφου της, ωστόσο, αποφάσισε να μην ασχοληθεί περαιτέρω μαζί του.

Ε, τα «καρφάκια» της τα πέταξε παρά το ότι δεν ασχολείται...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top