Οι Ομπάμα «έφαγαν πόρτα» από το γάμο του Πρίγκιπα William

Γιατί έμεινε εκτός λίστας το Προεδρικό ζεύγος;

Οι Ομπάμα «έφαγαν πόρτα» από το γάμο του Πρίγκιπα William

Ακάλεστο έμεινε το ζεύγος Ομπάμα στον επερχόμενο γάμο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ που θα γίνει στις 29 Απριλίου. Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγος του Michelle, έμειναν εκτός λίστας, καθώς ο πριγκιπικός γάμος δεν θεωρείται «κρατική υπόθεση».




Τόσο ο William όσο και η Kate, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να καλέσουν φίλους τους και απλό κόσμο στο γάμο, και όχι αρχηγούς κρατών ή διασημότητες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο γάμος τους έχει χαρακτηριστεί και ως «γάμος του λαού»μιας και γίνεται στον απόηχο της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και των περικοπών.

Εκτός βέβαια από την επιθυμία του ζεύγους για έναν πριγκιπικό μεν αλλά όχι επιδεικτικό και προκλητικό γάμο, υπάρχουν και τα πρωτόκολλα του παλατιού που ορίζουν ότι από τη στιγμή που ο πρίγκιπας William δεν έχει κληρονομήσει ακόμα το θρόνο, ο γάμος του με την Middleton δεν εμπίπτει στις υποθέσεις του κράτους, άρα δεν είναι απαραίτητο να καλεστούν αρχηγοί κρατών και να λάβει τόσο μεγάλη επισημότητα.




Μια χούφτα αρχηγών κρατών υπάρχει πιθανότητα να προσκληθούν στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Νικολά Σαρκοζί μετά της συζύγου του Κάρλας Μπρούνι.




Η λίστα των καλεσμένων ανέρχεται μέχρι στιγμής στα 2.000 άτομα, ενώ όπως αναφέρει ανώτατος αξιωματούχος του παλατιού είναι ακόμα υπό διαμόρφωση που σημαίνει ότι ίσως μέχρι την ημέρα του γάμου (στις 29 Απριλίου), γίνουν και κάποιες αλλαγές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top