Νατάσσα Θεοδωρίδου: «είμαι single και φλερτάρω!»

Γιατί δεν μπορεί να αντέξει για πάντα με τον ίδιο άνδρα;

Νατάσσα Θεοδωρίδου: «είμαι single και φλερτάρω!»

Αμφίβολο τον είχαμε τον χωρισμό της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Θεόφιλου Τζιώτη αφού όλο χώρια ήτανε και όλο μαζί τους βλέπαμε... Μερικούς μήνες μετά, η τραγουδίστρια σπάσει την σιωπή της και δηλώνει single, ενώ προσθέτει πως δεν θα μπορούσε να αντέξει με τον ίδιο άνδρα για πάντα!

«Είμαι single, είμαι ελεύθερη, αισθάνομαι όμορφα και φλερτάρω», λέει στο περιοδικό «Big Fish» η Νατάσσα και χαρακτηρίζει το φλερτ εξίσου πηγαίο με τον έρωτα.

Μετρώντας ένα διαζύγιο και μερικούς χωρισμούς, η τραγουδίστρια εξομολογείται πως δεν μπορεί να μείνει για πάντα με έναν άνδρα, αλλά και ένας άνδρας δεν μπορεί να μείνει μαζί της! «Δεν μπορώ την καταπίεση, ζαλίζομαι, πονάει το κεφάλι μου. Δεν μπορώ να έχω ωράριο. Δεν με πήρες τηλέφωνο, γιατί δεν ήρθες, πού είσαι;», προσθέτει.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της, η Νατάσσα τονίζει πως η οικονομική κρίση επηρέασε και την ίδια αφού το νυχτοκάματό της μειώθηκε. «Εγώ θα τραγουδάω για όσο αντέχω και για όσο μου το επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου», συμπληρώνει και καταλήγει: «όταν εγώ παίρνω λιγότερα χρήματα, τότε χρειάζονται λιγότερα χρήματα για να έρθουν οι άνθρωποι να μας ακούσουν».

Τέλος, η τραγουδίστρια αναφέρεται και στις κόρες της, λέγοντας πως θέλει να σέβονται, να είναι καλά παιδιά και δυνατές. «Δεν θέλω να γίνουν φεμινίστριες, ποτέ δεν με ενδιέφεραν αυτά. Αλλά θέλω να μην λυγίζουν», συμπληρώνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top