Ελένη Μενεγάκη: «ποιός κάθεται και βλέπει Patty ρε παιδιά;»

Η επίθεση της παρουσιάστριας στην 16χρονη που «σαρώνει»

Ελένη Μενεγάκη: «ποιός κάθεται και βλέπει Patty ρε παιδιά;»

Στην... Patty βρήκε τον επόμενο αντίπαλό της η Ελένη Μενεγάκη που επί ένα 10λεπτο και βάλε έσουρε τα εξ’ αμάξης στην 16χρονη και την «υστερία» που προκαλεί! Μιας και δεν μπορεί να νικήσει τους «απέναντι», φαίνεται πως σκέφτηκε να τα βάλει με ένα κοριτσάκι η Ελένη..

«Ρε παιδιά, πείτε μου σας παρακαλώ... Εμένα μου είναι αδιάφορο το θέμα και μόνο εγώ στην Ελλάδα δεν το παρακολουθώ. Ποιά είναι αυτή η Patty και όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτό, που ήρθε πριν από λίγο καιρό εδώ και από όποια εκπομπή πέρασε σάρωσε;», είπε η παρουσιάστρια στο πάνελ της, κρατώντας τα περιοδικά που φιλοξενούσαν φωτογραφίες από την επίσκεψη της Patty στην Ελλάδα.

Τουλάχιστον η Ελένη κατέχει ότι οι εκπομπές που είχαν καλεσμένη την 16χρονη σάρωσαν γιατί νομίζαμε ότι δεν είχε καταλάβει για ποιόν λόγο την πέρασαν 20 μονάδες και βάλε την Δευτέρα οι Σκορδαλιάγκες... Να μην έχει παράπονα, όμως... δίπλα δίπλα ήταν σε εξώφυλλο περιοδικού με την Patty! Από την μία τα ψώνια της Ελένης και η νέα έξοδος με τον Ματέο και από την άλλη η νεαρή ηθοποιός...

Το πάνελ του «Καφέ» πήρε την πάσα και άρχισε την... αποκαθήλωση της Patty, με ατάκες του στυλ «έλα μωρέ τώρα, σιγά», «το έργο είναι σαν να γυρίστηκε στην δεκαετία του ‘80» κτλ.

«Ποιός κάθεται να δει την Patty; Ποιά είναι αυτή η Pattyκαι μας νοιάζει;», συνέχισε τις ερωτήσεις η Ελένη! Ε όχι και ποιος κάθεται να την δει Ελένη μου... Έχεις δει κάτι ποσοστά που έχει το 16χρονο; Στο τσακίρ το κέφι πιάνεις πλέον εσύ αυτά τα νούμερα στην AGB!

Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια, ο χαμός για την μικρή πρωταγωνίστρια είναι αδικαιολόγητος, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ένα... λογοπαίγ��ιο με το όνομά της: «η Patty πρέπει να έφυγε πάτος από εδώ», είπε γελώντας.

Κρίμα που δεν κατάφερες να την έχεις στον καναπέ σου βρε Ελένη μας... Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα σου έλυνε η ίδια τις απορίες και θα έκανες και νούμερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top