Δείτε το νέο trailer των Πειρατών της Καραϊβικής!

Ερχεται ο 4ος Jack Sparrow!

Δείτε το νέο trailer των Πειρατών της Καραϊβικής!

Aν και πολλοί ήταν εκείνοι που «πάγωσαν» στο άκουσμα της είδησης ότι στους Πειρατές της Καραϊβικής νούμερο 4 δεν θα πρωταγωνιστούν ο Orlando Bloom και η Keira Knightley, το αποτέλεσμα δικαίωσε πανηγυρικά τους υπεύθυνους της παραγωγής για την επιλογή τους.

Στο πλήρωμα του καραβιού του Jack Sparrow συμπεριλαμβάνονται πλέον η Penelope Cruz και ο Ian Mc Shane, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Μάλιστα η πρώτη έκανε για καιρό γυρίσματα με την κοιλιά... τούρλα, καθότι διανύει ήδη τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και το υπόλοιπο cast όμως παρέδωσε μαθήματα επαγγελματικής συμπεριφοράς.

Ο δημοφιλής πειρατής δίνει ραντεβού με τους θαυμαστές του στη μεγάλη οθόνη το καλοκαίρι, αφού η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Μάϊο του 2011. Σε πρώτη φάση, το διαφημιστικό trailer έχει εντυπωσιάσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η αμοιβή του Johnny Depp για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τέταρτη συνέχεια της ταινίας «αγγίζει» τα 24 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνολικά από τις συμμετοχές του στις εν λόγω ταινίες αναμένεται να κερδίσει περίπου 57 εκατομμύρια ευρώ.

Η τέταρτη συνέχεια των «Πειρατών της Καραϊβικής», θα έχει τίτλο «On stranger Tides» και θα στηρίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα φαντασίας με τους πειρατές του Tim Powers.

Απολαύστε το νέο trailer.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top