«Διαζύγιο; Αυτά τα ξέρει μόνον ο Θεός»

Ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκαλύπτει τί συνέβη με την Εύη Αδάμ

«Διαζύγιο; Αυτά τα ξέρει μόνον ο Θεός»

Ευγενικός, διακριτικός και χαμογελαστός, ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε για το επεισόδιο που είχε πριν από δύο ημέρες με την σύζυγό του Εύη Αδάμ, με την οποία κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα της Εκάλης, να ανταλλάσσουν μηνύσεις, με αφορμή οικονομικές και περιουσιακές τους διαφορές.

Η κάμερα του Star τον «συνέλαβε» την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του, όπου ρωτήθηκε τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι και γιατί οι δυο τους έφθασαν σε αυτό το σημείο.

«Είναι όλα καλά, απλώς υπήρξε ένα θέμα το οποίο λύθηκε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητάμε αυτό το θέμα. Είναι όλα καλά, εγώ ξέρετε ότι αγαπάω πάρα πολύ την οικογένειά μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να είναι καλά και η Εύη και τα παιδιά μου».

Ο Λάμπης Λιβιεράτος απάντησε στο ερώτημα εάν προτίθεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου: «Αυτά τα ξέρει μόνον ο Θεός. Να είστε καλά και να έχετε καλά Χριστούγεννα και μία καλή χρονιά».

O τραγουδιστής και το μοντέλο καβγάδισαν έντονα πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι τους. Ο καβγάς ήταν τόσο έντονος, που οι δυο τους αναζήτησαν λύση στο αστυνομικό τμήμα της Εκάλης. Μετά από την ανταλλαγή μηνύσεων, η αστυνομία τους ενημέρωσε ότι εάν η διαδικασία προχωρούσε, και οι δύο θα έπρεπε να περάσουν από την διαδικασία του αυτοφώρου, κάτι που δεν ήταν ευχάριστο για κανέναν. Ετσι, αποχώρησαν, σε έξαλλη όμως κατάσταση.

Το ζευγάρι περνά την μεγαλύτερη κρίση στον γάμο του. Η ίδια η Εύη Αδάμ έχει επισημάνει μέσα από συνεντεύξεις της, ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο τους έφτασαν ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Σε κάθε περίπτωση, εξακολουθούν να κάνουν παραχωρήσεις, για τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

Δείτε τις δηλώσεις του Λάμπη Λιβιεράτου στην κάμερα του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top