Δείτε την ερωμένη του Vladimir Putin... ολόγυμνη

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο πρόεδρος...

Δείτε την ερωμένη του Vladimir Putin... ολόγυμνη

Παίζει με την τύχη της στην θέση της νέας εκδότριας του ρωσικού Vogue, Viktora Davydova, η οποία προχώρησε σε ένα άκρως τολμηρό για πολλούς εγχείρημα: Έβαλε στο εξώφυλλο του περιοδικού και συγκεκριμένα του τεύχους Ιανουαρίου του 2011 την Αlina Kabayeva, ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, για το οποίο έχουν ακουστεί τα χίλια μύρια: Μέχρι και ότι ως «πέτρα του σκανδάλου» ήταν η αιτία που ο Vladimir Putin παράτησε την οικογένειά του.

Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής φωτογραφήθηκε με ένα ολόχρυσο φόρεμα του Οίκου Balmain, αξίας 33.000 δολαρίων, με «καυτό» σκίσιμο στο αριστερό πόδι. Τίτλος της συνέντευξης που έχει παραχωρήσει στο περιοδικό είναι «Η κεντρική της νίκη».

Οι φήμες περί ερωτικής σχέσης του Ρώσου προέδρου με την Kabayeva άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα του 2008, όταν εφημερίδα που ανήκει στον Alexander Lebedev, (που θεωρείται πολιτικός αντίπαλος του Putin) δημοσίευσε εκτενές ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Ρώσος πρόεδρος είχε ήδη αφήσει την γυναίκα του και τις δυο του κόρες για τα μάτια της νεαρής καλλονής. Putin και Kabayeva φωτογραφήθηκαν ουκ ολίγες φορές σε επίσημα στιγμιότυπα, ωστόσο το περίεργο είναι ότι μόλις έναν χρόνο μετά την γνωριμία τους, η Kabayeva έφερε στον κόσμο ένα παιδί, το οποίο μέχρι σήμερα είναι κυριολεκτικά… αγνώστου πατρός. Τα δημοσιεύματα ότι ο Putin είναι ο πατέρας του παιδιού «οργίασαν».

Το 2008 έκανε την εμφάνισή του πρακτορείο το οποίο δήλωνε πως είχε αναλάβει την δεξίωση του γάμου του ζευγαριού, ο οποίος είχε ήδη οριστεί. Η είδηση έσκασε σαν κεραμίδα στο κεφάλι της Lyudmila Shkrebneva, πρώην συζύγου του Putin. Ο 59χρονος σήμερα πρόεδρος παντρεύτηκε την Lyudmila το 1983, χρονιά που γεννήθηκε η Kabayeva! Που σημαίνει ότι ο πρόεδρος είναι 59 και η… κοπελιά 27!

Ο Putin ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας στις φήμες περί σχέσης του με την Kabayeva, εκπρόσωπος της οποίας, όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε μονολεκτικά, λέγοντας «ανοησίες».

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα έχει ήδη εκνευρίσει τον πρόεδρο, ο οποίος δεν αποκλείεται να εκδηλώσει την οργή του εάν κυκλοφορήσει το περιοδικό και γίνει ντόρος γύρω από το θέμα. Οσο για γυμνή φωτο��ράφιση; Η αθλήτρια έχει ήδη κάνει, προσφέροντας ανείπωτη χαρά σε χιλιάδες θαυμαστές της...Αυτά είναι... τώρα μαθαίνει ακροβατικά στον Putin...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top