Ντοκουμέντο: Πασίγνωστο μοντέλο αγκαλιά με νέο σύντροφο!

Μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις...

Ντοκουμέντο: Πασίγνωστο μοντέλο αγκαλιά με νέο σύντροφο!

Θυμάστε που σας γράψαμε για τον χωρισμό της Liz Hurley από τον Ινδό δισεκατομμυριούχο Arun Nayar. Το γνωστοποίησε η ίδια στο twitter της και τους άφησε όλους με το στόμα ανοικτό.

Αυτό βέβαια δεν είναι τίποτα μπροστά στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα News of the world, στις οποίες διακρίνεται ξεκάθαρα η ηθοποιός και ο διάσημος παίκτης του κρίκετ Shane Warne σε «καυτά» φιλιά, τα οποία ανταλλάσσουν προφανώς χωρίς να έχουν καταλάβει ότι υπάρχει φωτογράφος.

Οι φωτογραφίες όχι μόνον αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει ερωτική σχέση και μάλιστα εδώ και καιρό, αλλά διαψεύδουν πανηγυρικά τις δηλώσεις της Hurley ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το διαζύγιο του παίκτη, ο οποίος επίσης χώρισε από την σύζυγό του, εντελώς «συμπτωματικά» την ίδια περίοδο. Είναι που δεν ήξερε τίποτα.

Οσο για την σειρά των γεγονότων, αυτή παραμένει άγνωστη. Πρώτα χώρισε από τον άντρα της και μετά ξεκίνησε η νέα της σχέση; ‘Η χώρισε εξαιτίας του… τρίτου προσώπου; Τι να σας πούμε… Δύσκολο δεν σας φαίνεται η νέα σχέση να ήλθε μετά; Μη σας πούμε και σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top