Γ.Θεοφάνους: Η μητέρα μου έπασχε από καρκίνο

Δεν ξαναγύρισα από τότε στην Κύπρο

Για όλα μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους στο περιοδικό People.Ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε αυτό που τον πονά περισσότερος τη ζωή του. «Η μητέρα μου έπασχε από καρκίνο και ήμουν αρκετά μικρός, πήγαινα ακόμη στο δημοτικό, όταν της διαγνώστηκε η αρρώστια. Τότε ήμουν 10 χρονών. Την έχασα στα 16 μου. Στην ουσία, όλη μου την εφηβεία την πέρασα με αυτό το πράγμα μέσα στο σπίτι μας, μας συνόδευε πάντα αυτό το πρόβλημα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο» αποκαλύπτει ο Γιώργος Θεοφάνους και συνεχίζει:

«Θυμάμαι ότι προς το τέλος της, είχε πάει στη Βουλγαρία, στην Αγγλία, και στον Καναδά για κάποιες θεραπείες και όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο μου έλεγε “Είμαι καλά, Γιώργο μου”»

Όπως λέει, θα μπορούσε να το προλάβει αλλά «έφυγε χαμένος χρόνος». «Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στην ηλικία που είμαι εγώ σήμερα, στα 42 της. Όταν πέθανε, ήθελα να φύγω από την Κύπρο. Αναγκάστηκα όμως, λόγω της στρατιωτικής μου θητείας, έμεινα για λίγο ακόμη εκεί και μετά πήγα στη Βοστόνη για σπουδές. Είχα πει τότε «Δεν θα γυρίσω ξανά πίσω».

Και δεν ξαναγύρισε. «Ξέρεις δεν αισθάνομαι πολύ καλά όταν πηγαίνω στην Κύπρο. Είχα πει, μάλιστα πρόσφατα ότι θα ήθελα να πάω μόνιμα στην Κύπρο, αλλά όταν το σκέφτηκα ξανά, δέθηκε ένας κόμπος στο στομάχι μου. Με είχε πάρει και ο πατέρας μου τηλέφωνο και μου είπε: «Έμαθα ότι θα έρθεις στην Κύπρο…» και του απάντησα ‘θα δούμε…’. Έχω συνδέσει την Κύπρο με όλα αυτά τα πράγματα», κατέληξε ο συνθέτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top