Α. Ηλιάδη: «Θέλω να στηρίζομαι μόνο στον εαυτό μου»

Ζει και αναπνέει για τον Μπαμπίνο της

Α. Ηλιάδη: «Θέλω να στηρίζομαι μόνο στον εαυτό μου»

Δύο χρόνια μετά τον άδικο χαμό του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη έχει διαγράψει τις άσχημες αναμνήσεις, έχει βάλει σε τάξη την ζωή της και έχει μάτια μόνο για τον γιο της, Μπαμπίνο.

«Θέλω να του μαγειρεύω εγώ, δεν εμπιστεύομαι κανέναν», λέει στο «Πρωινό mou» για τον γιό της, που είναι πλέον 5,5 ετών.

«Δεν είμαι μόνο εγώ που μεγαλώνω μόνη μου παιδί. Μια γυναίκα μπορεί να τα κάνει όλα, αρκεί να θέλει. Πιστεύω ότι τελικά εμείς είμαστε το δυνατό φύλο», τονίζει και παραδέχεται ότι «το άγχ��ς μιας μητέρας είναι πάρα πολύ μεγάλο». Ωστόσο, θέλει να στηριχθεί στον εαυτό της και όχι να μοιράζεται τις ευθύνες του παιδιού της με κάποιον σύντροφο.

Πάντως, όσο και αν προσπάθησε να πείσει την Φαίη ότι ο «Μπαμπίνος της» δεν την κάνει ότι θέλει, δεν… τα κατάφερε! Ναι μεν προσπαθεί να του βάζει όρια και να τον μάθει να σέβεται και ακούει ότι του λέει, στο τέλος την τουμπάρει, παραδέχεται!!!

Εν τω μεταξύ, ο πόλεμος ανάμεσα στην αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδου και την Αγγελική Ηλιάδη δεν λέει να τελειώσει. «Την μισώ την Αγγελική», λέει η κ. Λαζαρίδου, ενώ την ίδια ώρα η πρώην σύζυγός του Μπάμπη Λαζαρίδη, Πόπη Μαλλιωτάκη δήλωσε στο «Super Star» ότι έχει πάθει κατάθλιψη μετά τον θάνατο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top