Ποιού top chef ο πατέρας μαγείρευε για τον τέως βασιλιά;

«Ποτέ δεν γεύτηκα τα φαγητά του παλατιού»

Ποιού top chef ο πατέρας μαγείρευε για τον τέως βασιλιά;

Ο Γιάννης Γκελντής, ο 42χρονος chef, μίλησε στο περιοδικό people, για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 Top chef, για τον πατέρα του ο οποίος μαγείρευε για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και για την πρόταση που του έκανε το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο πατέρας του ήταν μάγειρας. Από εκείνον επηρεάστηκε και παράτησε την ιατρική.

«Ο πατέρας μου ήταν μάγειρας του βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι. Άφησε το εστιατόριο του στη Γερμανία και ήρθε στην Ελλάδα. Ποτέ δεν γεύτηκα τα φαγητά του παλατιού, αλλά κάποιες γεύσεις που έφτιαχνε ο πατέρας μου εκεί τις δοκίμαζε και στο σπίτι μας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την κρέμα βελουτέ από αγκινάρες και μπάμιες.», είπε ο σεφ, ενώ αποκάλυψε ότι όταν ο Κωνσταντίνος πήγε σε εστιατόριο που μαγείρευε, κατέβηκε στην κουζίνα και του είπε «Είσαι άξιος συνεχιστής του πατέρα σου. Συγχαρητήρια!. Επίσης θερμά συγχαρητήρια για την μαγειρική μου έδωσε και ο George Bush», δήλωσε ο Γιάννης Γκελντής.

Σε ότι αφορά το top chef αποκάλυψε: «Αισθανόμουν φαβορί. Και αυτό δεν το λέω εγωιστικά. Είχα βάλει στοίχημα, με δυο φίλους μου επιχειρηματίες, 50.000 ευρώ, οι οποίοι μου είπαν : “Δεν τολμάς να δηλώσεις συμμετοχή. Φοβάσαι να ρισκάρεις το όνομα σου και τα τόσα βραβεία που έχεις πάρει». Κέρδισε, όπως είπε, το στοίχημα και διέθεσε τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αισθάνεται στενοχωρημένος που αποχώρησε από το παιχνίδι και υποστήριξε ότι η επιτροπή τον είχε βάλει στο μάτι. «Το θέμα, είναι ότι οι κριτές αισθάνονταν άσχημα απέναντί μου, γιατί εγώ είμαι γνωστός στον κόσμο και αυτό φάνηκε. Θυμάμαι πως κάθονταν όλοι και με κοιτούσαν αμήχανα», δήλωσε ο Γιάννης Γκελντής, ξεκαθαρίζοντας ότι ο «πιο γνωστός απ’ όλους μας είναι ο Ηλίας Μαμαλάκης. Αλίμονο.»

Ο Γιάννης Γκελντής δήλωσε πως οι άνθρωποι του καναλιού του πρότειναν να είναι του χρόνου στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού. «Τους απάντησα θετικά λέγ��ντας ότι θα είναι μεγάλη μου τιμή και μάλιστα θα είμαι πιο αντικειμενικός απέναντι στους παίκτες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top