Για... ψώνια στα χιόνια η Ελένη Μενεγάκη

Τι θα κάνουν τις γιορτές η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγος

Για... ψώνια στα χιόνια η Ελένη Μενεγάκη

Τι κι αν έξω χιόνιζε και το κρύο ήταν τσουχτερό; Η Ελένη Μενεγάκη δεν φοβάται τον χιονιά και βγήκε για ψώνια όσο οι περισσότεροι καθόντουσαν στην ζεστασιά του σπιτιού τους! Βλέπετε, οι μέρες περνούν και η παρουσιάστρια θέλει να ετοιμάσει τα πάντα για τα πρώτα της Χριστούγεννα ως χωρισμένη και... ξανα-ερωτευμένη!

Φορώντας γκρι σκούφο, τζινάκι μέσα από μαύρες μπότες, μαύρο μπουφάν και κασκόλ και τσάντα γνωστού οίκου, η παρουσιάστρια ξεχύθηκε ωσάν τον χιονιά στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς.

Συνοδοί της στα ψώνια ήταν ο 8χρονος Άγγελος και ο αδερφός της, Θοδωρής. Ο τελευταίος, βέβαια, προτίμησε να μείνει στη ζεστασιά του Range Rover όσο η παρουσιάστρια αγόραζε πράγματα για τα Χριστούγεννα. Σιγά μην έβγαινε στο πολικό το ψύχος επειδή της Ελένης της ήρθε τέτοια μέρα να πάρει στολίδια και παιδικά...

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ok!», το Σάββατο που μας πέρασε η οικοδέσποινα του «Καφέ» επισκέφθηκε μαγαζιά με παιδικά επί της οδού Κυριαζή προκειμένου να αγοράσει δώρα για τα τρία της παιδιά.

Μία ημέρα πριν, για ψώνια είχε βγει και ο Γιάννης Λάτσιος, που προτίμησε να πάρει αλά μπρατσέτα την Τζένη Μπαλατσινού και να επισκεφθούν μεγάλο εμπορικό κέντρο επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Ο διευθυντής του ΑΝΤ1 αγόρασε είδη σπιτιού (να επιπλώσει επιτέλους τη μεζονέτα στην Εκάλη γιατί αρκετά έμεινε με την εσπρεσιέρα) και στολίδια. Την Κυριακή, ο Γιάννης Λάτσιος στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του με τον Άγγελο, την Βαλέρια και την Λάουρα.

Η Ελένη θα κάνει Χριστούγεννα με τα παιδιά και ο Γιάννης θα τα έχει μαζί του την Πρωτοχρονιά. Επίσης, η παρουσιάστρια θα περάσει τις γιορτινές μέρες με τον Μάκη Παντζόπουλο (βεβαίως βεβαίως) και ο διευθυντής του ΑΝΤ1 ετοιμάζει ρεβεγιόν για φίλους στο νέο του σπίτι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top