Τα… «μαργαριτάρια» των επωνύμων

Καλύτερα να μασούν παρά να μιλούν!

Τα… «μαργαριτάρια» των επωνύμων

Μαργαριτάρια μπορείς να τα πεις. Την «κακιά στιγμή» που τους ξέφυγαν μπορείς να επικαλεστεί��. Το θέμα είναι ότι τα είπαν κα μάλιστα μπροστά στις κάμερες και τα μικρόφωνα. Επώνυμοι σε στιγμές λεκτικής δράσης μπροστά στα μάτια σας. Διαβάστε και… διασκεδάστε.

Πρωταγωνιστής καθημερινής σειράς απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν του μοιάζει το παιδί του. «Στο δρόμο που μας συναντούν, κοιτάζουν το παιδί και μου λένε ότι είχα φιλική συμμετοχή».

Όμορφη ηθοποιός προσφάτως παντρεμένη, δήλωσε στο παρελθόν: «Ελεύθερη γυναίκα ίσον νέα γυναίκα! Η γυναίκα στον γάμο μαραζώνει».

Ηθοποιός παλαιάς κοπής ρωτήθηκε για την Eurovision και απάντησε: «Η Eurovision είναι μια αστεία περίπτωση. Είναι θορυβοβίζιον!»

Γνωστή τηλεπερσόνα που φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα το γυαλί υποστήριζε στο παρελθόν: «Θέλω να πηγαίνω στη λαϊκή, στην κρεαταγορά και στο Μοναστηράκι και να μη με αναγνωρίζει κανείς».

Γνωστή παρουσιάστρια αναρωτήθηκε: «Γιατί η Ομόνοια δεν έχει σιντριβάνι;», και συνέχισε «στη ζωή πρέπει να παίρνουμε τα πάντα και να δοκιμάζουμε τα πάντα, να έχουμε γεύσεις και ποιότητα ζωής».

Αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας και όχι μόνο έκανε την εξής δήλωση: «Η μισή Ελλάδα θέλει να γίνει διάσημη και η άλλη μισή θέλει να τη βαθμολογεί».

Ωραιότατο μαργαριτάρι είπε πολυσυζητημένη παρουσιάστρια «Θα ήθελα να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας και αυτό σας το λέμε αφιλοκερδώς».

Μοντέλο- ηθοποιός τα είπε όλα : «Με ενδιαφέρει η υποκριτική και θέλω να την τελειοποιήσω όσο γίνεται καλύτερα. Λόγω της εμφάνισής μου, είναι πιο εύκολο να το κάνω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top