Ελένη Μενεγάκη: «εγώ προτιμώ τον Γιάννη Λάτσιο»!

Η νέα on air «βόμβα» της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: «εγώ προτιμώ τον Γιάννη Λάτσιο»!

«Δαγκωτό» Γιάννη Λάτσιο ψηφίζει η Ελένη Μενεγάκη, που έπλεξε το εγκώμιο του πρώην ανδρός της για την θέση του κριτή του «X Factor»! Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα... προσόντα του!

Το πάνελ του «Καφέ» ασχολήθηκε με δημοσίευμα της «Εspresso» σύμφωνα με το οποίο ο Τζώνυ Καλημέρης αρνήθηκε να είναι κριτής στο «X Factor 3». Μοιραία, η κουβέντα πήγε στο τωρινό «X Factor» και το θέμα που έχει προκύψει με την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη και τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει.

«Γιατί δεν μπαίνει ο Γιάννης; Μια χαρά είναι», είπε η Ελένη και θέλησε να πείσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 περί της καταλληλότητας του Λάτσιου αναφερόμενη στα προσόντα του, αλλά και την προϋπηρεσία του στο «Dancing With The Stars».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι της άρεσε ο Γιάννης Λάτσιος στο «Dancing» και επεσήμανε: «μην ψάχνουμε τι σχέση έχει με την μουσική, γιατί και με τον χορό τι σχέση είχε; Σημασία έχει να έχεις έναν καλό λόγο, να έχεις άποψη, να στέκεσαι σωστά και να μην είσαι προσβλητικός».

Είδες προσόντα ο πρώην παιδί μου;

Τόσο πολύ fan του Λάτσιου είναι το Λενάκι, που όταν ο Γκουντάρας της επεσήμανε ότι ο διευθυντής του ΑΝΤ1 έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο «X Factor» προσφέρθηκε να... τον πάρει τηλέφωνο η ίδια!

Εδώ άλλα και άλλα δεν είπατε στο τηλέφωνο με τον Γιάννη βρε Ελένη, για το talent show θα μιλήσετε; Καλοσύνη σου πάντως που ψάχνεις να του βρεις extra δουλειά - έχει και διατροφή να πληρώνει βλέπεις...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top