Όλα όσα δεν είδαμε από την εμφά��ιση της Patty στο Πρωινό μου

Ποιες είναι οι μεγάλες αγάπες της

Όλα όσα δεν είδαμε από την εμφάνιση της Patty στο Πρωινό μου

Ένα βίντεο με όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες χθες από την εμφάνιση της «Patty» στο «Πρωινό μου», πρόβαλλαν σήμερα στην εκπομπή τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.


Δεκάδες παιδιά από πολύ πρωί την περίμεναν με ανθοδέσμες στην είσοδο του στούντιο προκειμένου να την αγκαλιάσουν και να πάρουν αυτόγραφα. Μαζί με τα παιδιά και οι γονείς που δεν τους χαλούν το χατίρι!!!


Στο βίντεο φαίνονται επίσης οι προετοιμασίες της Patty λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής όπου ξεσήκωσε τους πάντες τραγουδώντας και χορεύοντας. Η κάμερα την κατέγραψε την ώρα που βαφόταν και της έφτιαχναν τα μαλλιά…


Η 16χρονη «Patty» θα θελε πολύ όταν μεγαλώσει να ασχοληθεί με τη μουσική και το χορό που της αρέσουν πολύ ενώ όπως είπε στην κάμερα του «Πρωινό μου» της αρέσουν πολύ τα σπορ και γενικώς είναι πολύ ενεργητικό άτομο. Της αρέσει να βγαίνει, να περπατάει, να τρέχει, καθώς επίσης να περνά χρόνο με την οικογένειά της και τους φίλους της.


Όσο για το αν μιλά ακόμα με τους συμπρωταγωνιστές της, η Λάουρα είπε πως δεν τους συναντά συχνά αλλά τα πάνε πολύ καλά γενικότερα.


Τέλος η Patty έδειξε και τα δυο δακτυλίδια της. Το ένα αναπαριστά την αγάπη της για τη μουσική και το άλλο για την ηθοποιία.


Δείτε στο βίντεο όλο το παρασκήνιο από την εμφάνιση της στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top