Υποψήφια στην Eurovision η Ανδριάνα Μπάμπαλη;

Μάθετε στο star.gr τις πληροφορίες για συμμετοχή της

Αντίστροφα μετρούν οι μήνες για την Eurovision του 2011 που θα γίνει στο Ντίσελντορφ και η ΕΡΤ φέρεται να κάλεσε την Ανδριάνα Μπάμπαλη να δηλώσει συμμετοχή στον ελληνικό τελικό μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», η ΕΡΤ έχει στείλει επιστολή στις δισκογραφικές εταιρείες με την οποία τους ζητά να προτείνουν το πολύ 2 καλλιτέχνες για τον ελληνικό τελικό, που θα γίνει πιθανότατα τον Μάρτιο, μέχρι την Παρασκευή.

Στις κουβέντες που έχουν γίνει εκτός επιστολής, η ΕΡΤ δηλώνει ��ως προτιμά νέα πρόσωπα όχι μόνο ηλικιακά, αλλά νέα και σαν έκφραση και ρεύμα μουσικό.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ανδριάνα φαίνεται πως είναι ένα από τα πρόσωπα που επιθυμούν οι ιθύνοντες της Αγίας Παρασκευής και, σύμφωνα με την εκπομπή, η συμμετοχή της θα δώσει ένα στίγμα για αλλαγή πλεύσης και πιο έντεχνη εκπροσώπηση.

Η Ανδριάνα, στην οποία ανήκει και το τραγούδι της σειράς «Το Νησί», έχει δηλώσει πως ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού δεν είναι εύκολο πράγμα.

Για να δούμε αν θα είναι μεταξύ των συμμετεχόντων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top