«Στον γάμο μου δεν υπήρξε ούτε επίπεδο ούτε πολιτισμός»

Ελεύθερος κι ωραίος πλέον ο Αλέξης Κούγιας

«Στον γάμο μου δεν υπήρξε ούτε επίπεδο ούτε πολιτισμός»

Τακουνιές, ξεκατινιάσματα, αστυνομικά τμήματα, μηνύσεις. Ξεχάστε τα όλα αυτά γιατί πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Όπως και ο γάμος του Αλέξη Κούγια με την Εύη Βατίδου. Το διαζύγιο του ζευγαριού αποτελεί πλέον γεγονός και το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουν υπογράψει μεταξύ τους δεν αφήνει καμία εκκρεμότητα να αιωρείται.

Ετσι, όπως συμφώνησαν οι δύο πρώην σύζυγοι, ο ποινικολόγος θα καταβάλει πλέον 5.000 ευρώ τον μήνα ως διατροφή, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται η εκπ��ίδευση των παιδιών και ο μισθός για την οικιακή βοηθό. Η επιμέλεια των παιδιών έχει ανατεθεί στην Εύη Βατίδου, όσο όμως εκείνη είναι ελεύθερη. Επιπλέον, ο κος Κούγιας πληρώνει και το ενοίκιο του σπιτιού που μένει η Εύη Βατίδου με τα παιδιά, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το δικό του.

«Ελπίζω ότι θα είμαι υγιής και θα μπορώ να επιβιώνω επαγγελματικά, ώστε να μπορώ να εξασφαλίζω στα παιδιά μου και την μητέρα τους, όλες τις δυνατότητες να ζουν όμορφα. Πρέπει και οι δυο μας, όπως και όλοι οι γονείς, που χωρίζουν να σκεφτόμαστε ότι το κυρίαρχο στην ζωή μας είναι τα παιδιά μας», δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο Αλέξης Κούγιας.

«Σίγουρα δεν μπορείς να χαίρεσαι όταν εκδίδεται ένα διαζύγιο, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και τέτοιου είδους προβλήματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις, πρέπει να επιλύονται με ένα επίπεδο και με πολιτισμό. Στο δικό μου γάμο, τουλάχιστον για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ούτε το επίπεδο, ούτε όμως και ο πολιτισμός επικράτησαν. Και επειδή όλη αυτή η ιστορία με ενόχλησε πάρα πολύ την αντιμετωπίζω με πολύ κέφι και πολύ γέλιο», συμπλήρωσε.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει ελεύθερη και καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά, τα οποία θα έχει 10 μέρες τα Χριστούγεννα, 10 μέρες το Πάσχα και ενάμισι μήνα το καλοκαίρι. Πλέον δηλώνει ελεύθερος κι ωραίος. Το πρώτο τουλάχιστον είναι βέβαιο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top