Α. Βλοντάκης: «Δεν είμαι ψώνιο»

«Δεν θα ξανασυμμετείχα σε τέτοιου είδους show»

Α. Βλοντάκης: «Δεν είμαι ψώνιο»

«Δεν είμαι ψώνιο να θέλω να βγω πάσει θυσία στην τηλεόραση. Αν δεν το ήθελα, δεν θα πήγαινα». Με αυτά τα λόγια σχολιάζει ο Αντώνης Βλοντάκης τη συμμετοχή του στο «Just the Two Of Us». Ο δημοφιλής πολίστας που διαγωνίζεται μαζί με την Ραλλία Χρηστίδου, μιλά για το πόσο τον επηρέασε η δημοσιότητα, αλλά και για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του μετά το τέλος του show.


«Όταν τελειώσει το show, θα συνεχιστεί η ζωή μου με προπονήσεις πρωί- βράδυ και με την οικογένεια μου», λέει ο «φωτογενής πολίστας» που παραδέχεται ότι τον ξάφνιασε αρνητικά η δημοσιότητα: « Εγώ φταίω. Ήταν κάτι που δεν μέτρησα καλά. Δεν ήμουν τόσο προετοιμασμένος όσο νόμιζα. Έφαγα την κρυάδα και κολύμπησα. Τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρός».


Η αρχή ωστόσο, ήταν δύσκολη: «Έβλεπα φαντάσματα. Κάποια στιγμή με είχε βαρύνει και με πλάκωνε όλο αυτό. Αγχώθηκα. Έπιασα για πρώτη φορά μικρόφωνο στη ζωή μου για να τραγουδήσω μπροστά στη μισή Ελλάδα! Πολίστας είμαι και τόλμησα να τσαλακωθώ».


Στο μέλλον δεν αποκλείει τη συμμετοχή του σε κάποιο τηλεοπτικό showαλλά «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δεν θα ξανασυμμετείχα σε τέτοιου είδους show», λέει ο Αντώνης Βλοντάκης, ενώ αποκαλύπτει ότι ο συμπαίκτης που θαυμάζει είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.


Στην προσωπική του ζωή πάντως, αποφεύγει να βάλει όρια λόγω της δημοσιότητας: «Όριο δεν έχω βάλει για τίποτα. Εγώ επιλέγω τι θα κάνω και πως. Δεν μου έχει συμβεί να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο και να με περιμένουν παπαράτσι. Αν μου συμβεί, ενδεχομένως να μην μου αρέσει».


Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top