Patty: Μη χάνετε το χαμόγελο σας!

Τι είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Patty: Μη χάνετε το χαμόγελο σας!

Χαμόγελα και κέφι πρόσφερε η Πάττυ στα 300 και πλέον παιδιά, τα οποία από νωρίς έφτασαν στις εγκαταστάσεις του STAR και πήραν θέση στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου. Περίμεναν την αγαπημένη τους Πάττυ η οποία με το που μπήκε στο στούντιο τους αποζημίωσε με ένα τραγούδι.

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς , η Λάουρα φωτογραφήθηκε με τους μικρούς της φίλους και τους χάρισε αυτόγραφα. «Ένα πράγμα σας λέω. Είστε μοναδικοί εσωτερικά κυρίως και αυτό μην το ξεχνάτε», είπε η Πάττυ στους φίλους της.

Από τα 7 της χρόνια μαθαίνει τραγούδι και πιάνο, ενώ συμμετείχε από πολύ μικρή σε τηλεοπτικές παραγωγές. Σε μια από αυτές την είδε ένας παραγωγός, την ξεχώρισε και της πρότεινε το ρόλο της Πάττυς. «Δύο χρόνια ήμουν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και τραγουδούσα. Ο παραγωγός της εκπομπής μου ζήτησε να πάρω το ρόλο της Πάττυ και έτσι ξεκίνησα», είπε στην Τατιάννα Στεφανίδου.

Αισιόδοξη η Λάουρα ζήτησε από τα παιδιά να χαμογελούν αλλά όπως είπε χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχει ο καθένας τους στόχους του. Δεν έκρυψε τη χαρά της που το σήριαλ έχει αγαπηθεί σε πολλές χώρες.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που από την Αργεντινή έφτασα εδώ στην Ελλάδα και ακούω μια διαφορετική γλώσσα. Με κάνει πολύ ευτυχισμένη», εκμυστηρεύτηκε η Λάουρα και εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί την Ακρόπολη και άλλα ελληνικά μνημεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top