Πανδαιμόνιο για την Patty

Τι αποκάλυψε για την εξέλιξη της σειράς

Πανδαιμόνιο για την Patty

Η «Πάττυ» έφτασε στις εγκαταστάσεις του Star, χαμογελαστή και κεφάτη. Ντυμένη, απλά, κοριτσίστικα, με ένα άσπρο παντελόνι και ένα χρωματιστό πουκάμισο δεν έβγαλε από το χέρι της το αγαπημένο της ροζ βραχιόλι με μια καρδιά στη μέση. Τα μαλλιά της τα είχε χτενίσει σπαστά, να πέφτουν στους ώμους της.

Η Πάττυ βρίσκεται μερικές ημέρες στη χώρα μας και όπως έχει δηλώσει, είναι πολύ χαρούμενη που επισκέπτεται την Ελλάδα.

Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου, η ηθοποιός που υποδύεται το ασχημόπαπο με την καλή καρδιά, στην τηλεοπτική καθημερινή σειρά του Mega, μπήκε στο στούντιο και 300 παιδάκια φώναζαν ρυθμικά το όνομά της.

Η έκπληξη που τους επιφύλασσε ήταν το τραγούδι της με ελληνικούς στίχους. «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ελλάδα», είπε η Λάουρα, έτσι είναι το πραγματικό όνομα της Πάττυ, η οποία ρωτήθηκε από τους μικρούς της φίλους αν τη δυσκόλεψαν τα γυρίσματα για το σήριαλ. «Ήταν δύσκολο στην αρχή, να πηγαίνω σχολείο, να διαβάζω και να είμαι και στα γυρίσματα. Μετά όμως συνήθισα».

Μίλησε για την εξέλιξη της τηλεοπτικής ιστορίας του κοριτσιού με τα σιδεράκια και τα κοτσιδάκια που έχει ξετρελάνει μικρούς αλλά και μεγάλους, χωρίς όμως να κάνει αποκαλύψεις. «Θα γίνουν ωραία πράγματα. Περιμένετε τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν», είπε χαμογελώντας.

Η ηθοποιός, της οποίας η εικόνα δεν μοιάζει με την Πάττυ, φαίνεται πως απολαμβάνει την επιτυχία. «Μ’ αρέσει όταν με αναγνωρίζουν. Είμαι ευτυχισμένη και δεν με ενοχλεί καθόλου να έρχονται να μου μιλάνε και να μου ζητούν να φωτογραφηθούμε».

Μιλώντας για την Παττυ , η Λάουρα είπε «Η Πάττυ είναι ένα κορίτσι που δεν είχε μάθει να ζει σε μια μεγάλη πόλη και δε νιώθει άνετα με το πώς είναι η εικόνα της. Αλλά θα καταλάβει ότι έχει μια μεγάλη καρδιά και αυτό είναι το σημαντικό».

Στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις», η Πάττυ, τραγούδησε και χόρεψε με τους μικρούς της, φίλους και μάλιστα χάρηκε πολύ που ήξεραν τη χορογραφία από τα τραγούδια της.

«Νομίζω ότι όλοι πρέπει να χαμογελάμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Μην χάνετε την ευτυχία σας. Είστε όμορφοι όπως ακριβώς είστε», παρότρυνε η Λάουρα και πέρασε το μήνυμα της τηλεοπτική σειράς.

«Αυτό που προβάλει η σειρά είναι, η αγάπη, η φιλία, η οικογένεια. Έχει θετικά μηνύματα. Η Πάττυ είναι ένας χαρακτήρας με μεγάλη καρδιά. Δεν έχει τον μπαμπά της. Είναι δύσκολο για εκείνη αλλά είναι σημαντικό να κάνεις καλά πράγματα», είπε η Πάττυ.

Η Λάουρα, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου, πόσο σημαντική για εκείνη ήταν στα 12 της χρόνια να κάνει αυτό που πάντα ονειρευόταν. Να τραγουδάει και να πρωταγωνιστεί σε μια τόσο επιτυχημένη σειρά ενώ δεν έκρυψε τη χαρά της που την αναγνωρίζουν όχι μόνο στην Αργεντινή αλλά και σε πολλές άλλες χώρες στις οποίες η σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

«Δεν θέλω να αλλάξω, θέλω να ζω την ηλικία μου και μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω», είπε η ηθοποιός και υποσχέθηκε οτι θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα.

Πρώτη ανάρτηση 16:44

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top