Το μπαζάρ αγάπης της Δέσποινας Βανδή

Τα παιδιά που έχουν ανάγκη βοηθά η τραγουδίστρια

Το μπαζάρ αγάπης της Δέσποινας Βανδή

Το δικό της λιθαράκι για να βοηθηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη έβαλε η Δέσποινα Βανδή, που διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο μπαζάρ! Η τραγουδίστρια έφτασε στην εκδήλωση με τα παιδιά της, ενώ το παρών έδωσαν επώνυμες και μη μαμάδες.

Ο χώρος του μπαζάρ στο Κεφαλάρι γέμισε παιδικά χαμόγελα: συνοδευόμενη από την Μελίνα και τον Γιώργο, η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έλειψε από την σημαντική πρωτοβουλία που η ίδια διοργάνωσε.

Home made γλυκίσματα, στολίδια, ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, καλλυντικά, αξεσουάρ και διακοσμητικά ήταν μερικά μόνο από τα αντικείμενα που συγκέντρωσε η Δέσποινα για το μπαζάρ, ενώ ανάρπαστοι έγιναν και οι λαχνοί για τα πλούσια δώρα του. Σε μία γωνία ειδικά για παιδιά, αγοράκια και κοριτσάκια κάθε ηλικίας ζωγράφισαν, έπαιξαν, έπλασαν κουλουράκια και φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί παρά το κρύο ήρθε κόσμος... Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας έδωσαν πράγματα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα», είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα του Star, προσθέτοντας πως όλα τα χρήματα θα πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μεταξύ των επωνύμων που βρέθηκαν στο μπαζάρ ήταν η Ευγενία Μανωλίδου και η Φαίη Σκορδά, που έσπευσαν να συγχαρούν την Δέσποινα για την πρωτοβουλία της.

«Η Δέσποινα έκανε ένα θαύμα σήμερα. Όλα ήταν δική της πρωτοβουλία, δική της δουλειά», τόνισε ο Κώστας Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top