Μπασκετμπολίστας υποστηρίζει πως είδε... UFO!

Μήπως του ήρθε η μπάλα κατακέφαλα;

Μπασκετμπολίστας υποστηρίζει πως είδε... UFO!

Από το παρκέ στα... «X Files» φαίνεται πως ετοιμάζεται να μετακομίσει γνωστός αστέρας του μπάσκετ, ο οποίος υποστηρίζει πως είδε UFO! Για να μην τον πούμε ντιπ για ντιπ τρελό, άφησε ένα «παραθυράκι» για το αντικείμενο, λέγοντας ότι μπορεί να ήταν αεροσκάφος σε... φλόγες! Πάντως, φρόντισε να το καταγράψει και σε βίντεο.

Ο «διορατικός» άσος του μπάσκετ είναι ο Μανού Τζινόμπλι, που έφτασε στο Λος Άντζελες για αγώνα και κατέληξε στις... πύλες του ανεξήγητου.

«Νομίζω ότι είδα ένα UFO ή ένα αεροπλάνο σε φλόγες να προσγειώνεται. Εκτός κι αν κοιμάμαι και είναι όνειρο», έγραψε στο Twitter του ο παίκτης του NBA, που φρόντισε να καταγράψει σε βίντεο (!) το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο!

Κατά τα άλλα κοκορευόταν η NASAτις προάλλες που μας είπε ότι ανακάλυψε ένα ανθεκτικό μικρόβιο... μωρέ τι μας λες! Κοίτα ένας απλός αθλητής τι μπορεί να ανακαλύψει και με αποδείξεις, όχι αστεία!

Για να μην τον πάρουν εντελώς στο ψιλό, ο Μανού υποστήριξε πως αυτό που είδε μπορεί να ήταν και ένα αεροσκάφος, το X-37B, που επρόκειτο να προσγειωθεί μεταξύ 3 και 6 του μήνα.

«Τι είδα χθες το βράδυ; Είδατε καμία είδηση γι’ αυτό κάπου;», ρώτησε τους θαυμαστές του μέσω Ίντερνετ.

Eμείς θα σου πούμε τι είδες; Ό,τι κι αν ήταν, πάντως, πάρε ένα ντεπόν, πιες μια πορτοκαλάδα, ξάπλωσε και... θα περάσει!

Δείτε το «ντοκουμέντο» του Τζινόμπλι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top