Παραλήρημα για την Patty!

Δείτε το ντουέτο της με τον Γ. Καπουτζίδη!

Παραλήρημα για την Patty!

Σαν ροκ σταρ υποδέχτηκαν την Patty στο πλατό του «Just the two of us»! Η μικρή Λάουρα Νατάλια Εσκιβέλ ντε λα Μαδέρας (όοοολο αυτό είναι το πραγματικό της όνομα) προκάλεσε πανικό στους θαυμαστές της, που ούρλιαζαν από την χαρά τους, όπως κάνουν όλες αυτές τις μέρες, όπου την πετυχαίνουν!

Η 16χρονη ήταν πάρα πολύ άνετη, ενώ δεν σταμάτησε να μοιράζει χαμόγελα. Ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για όλη αυτή την αγάπη που της δείχνουν και τους χάρισε τα τραγούδια της.

Η Λάουρα τραγούδησε ένα τραγούδι μόνη της (εκεί να δείτε τι γινόταν από κάτω) και λίγο αργότερα ξαναεμφανίστηκε, για να τραγουδήσει ντουέτο με τον Γ. Καπουτζίδη.

«Ήθελα από πολύ μικρή να ασχοληθώ με την υποκριτική και απλά είμαι τυχερή γιατί οι γονείς μου με βοήθησαν», είπε στον Γ. Καπουτζίδη.

Τι έχει αλλάξει στην ζωή της λόγω δημοσιότητας; «Τίποτα. Το μόνο που ίσως μπορεί να έχει αλλάξει είναι οι χρόνοι, καθώς είναι πιο πιεστικοί».

Πάντως, η αγάπη της για αυτό που κάνει δεν κρύβεται. Η ίδια δήλωσε ότι δεν θα αφήσει τα μαθήματά της και το σχολείο, αλλά είναι σίγουρη ότι η προτεραιότητά της είναι αυτό που κάνει τώρα!

Σήμερα, η 16χρονη θα περάσει από το πρωινό του Mega, ενώ το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη στο Star και την Τατιάνα Στεφανίδου!

πρώτη ανάρτηση: 12-12-2010, 23:59

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top