Τα ξέφρενα πάρτυ του Ρουμπινί!

Μοντέλα και άφθονο αλκοόλ για τον Mr. Καταστροφολόγο

Τα ξέφρενα πάρτυ του Ρουμπινί!

Μπορεί οι προβλέψεις του Mr. Καταστροφολόγου, Ν. Ρουμπινί να προκαλούν ανησυχία και σύγχυση, ο ίδιος όμως το διασκεδάζει και πίνει σαμπάνια στην υγειά των χρεοκοπημένων! Ανάμεσα στις δυσοίωνες δηλώσεις τους για χρεοκοπία στην Ελλάδα, για καταστροφική παγκόσμια κρίση και άλλα παρόμοια βρίσκει πάντα χρόνο για parties με αιθέριες υπάρξεις!

Ο «άσχημος» οικονομολόγος, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια περίγελος στις κλίκες των κορυφαίων του είδους, εξαιτίας της πρόγνωσης για κρίση της αμερικάνικης οικονομίας μια περίοδο που κανείς δεν το περίμενε. Τώρα περνάνε από το σαλόνι του μεγαλοστελέχη των hedgefunds, κροίσοι και εστεμμένα μοντέλα.

Εκμεταλλεύεται πλέον την δημοσιότητα του –μέχρι αηδίας- και δηλώνει «η κρίση ήταν καταπληκτική για μένα»! «Τα κορίτσια κάνουν ουρά για να φωτογραφηθούν μαζί μου. Παρότι είμαι άσχημος, τα κορίτσια λατρεύουν το όμορφο μου μυαλό μου. Είμαι ο ροκ σταρ στους σπασίκλες», υποστήριξε ο τούρκικης καταγωγής οικονομολόγος που έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο.

Τα ξέφρενα πάρτυ που κατά καιρούς διοργανώνει περιστοιχίζονται από πανέμορφες γυναίκες, τις οποίες «ψαρεύει» ο ίδιος προσωπικά στο facebook. «Η σωστή αναλογία είναι δέκα κοπέλες ανά έναν άντρα», φέρεται να έχει πει.

Το σπίτι του στο Μανχάταν έχει φιλοξενήσει πολλούς κοσμικούς, ενώ αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ταπετσαρία με ανάγλυφα αιδοία (!), που κοσμεί έναν από τους τοίχους του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρόκειται για έργο τέχνης, σύμφωνα με το Έθνος!

Στις φωτογραφίες του στην ιστοσελίδα του στο facebook ανεβάζει μόνος του φωτογραφίες από τις ξέφρενες νύχτες του. Οι photos τον απεικονίζουν αγκαλιά με διάφορα μοντέλα, ενώ οι εκφράσεις του προσώπου του μαρτυρούν ότι έχει καταναλώσει περισσότερο αλκοόλ από αυτό που σηκώνει ο οργανισμός του…

Ο «ροκ σταρ» τω�� σπασίκλων επιλέγει τις κοπέλες με βάση τις φωτογραφίες τους στο site κοινωνικής δικτύωσης, όπως αποκάλυψε σε εφημερίδα μια από αυτές. Για να αποδεχτούν μάλιστα την πρόσκληση τους στέλνει βιογραφικό και links από sites που τον «θεοποιούν»!

Μετά την ξεφτίλα που υπέστη, βλέποντας την μεθυσμένη μούρη του σε εφημερίδες και περιοδικά, περιόρισε τα άτομα που μπορούν να βλέπουν την σελίδα του στο facebook, ενώ απαγόρευσε την είσοδο φωτογράφων στα πάρτυ του!

Αυτό εννοούν άραγε, όταν λένε «η κρίση φέρνει ευκαιρίες»;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top