Αυτή είναι η «καυτή» νέα σύντροφος του Ροναλντίνιο

Επιβεβαίωσε τις φήμες για την σχέση τους η 29χρονη καλλονή

Αυτή είναι η «καυτή» νέα σύντροφος του Ροναλντίνιο

Σωστές αποδείχθηκαν οι φήμες των τελευταίων εβδομάδων για τον νέο έρωτα του Ροναλντίνιο: η 29χρονη Σάρα Τομάσι αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή εδώ και δύο μήνες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα... προσόντα του!

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε ο φωτογραφικός φακός είχε «τσακώσει» τον Βραζιλιάνο άσο να... σκοράρει στην 29χρονη έξω από το νυχτερινό στέκι «Beau Bar» του Μιλάνου. Αν και κάποιοι έλεγαν πως επρόκειτο για ένα απλό one night stand του Ρόνι, κάποιοι άλλοι μιλούσαν για νέο έρωτα στην showbiz και τελικά... δικαιώθηκαν.

«Είναι αλήθεια! Εδώ και δύο μήνες έχω σχέση με τον Ροναλντίνιο», είπε νέτα - σκέτα η «καυτή» Ιταλίδα στο περιοδικό «Diva e Donna» και αποκάλυψε πως ο έρωτας τους ήρθε κατακούτελα και, αμέσως, αντάλλαξαν τηλέφωνα.

Η σέξι μελαχρινή, που αναστατώνει τους Ιταλούς εδώ και περίπου δύο χρόνια πότε με φωτογραφήσεις και πότε με τηλεοπτικές εμφανίσεις, δεν δίστασε να αναφερθεί στα προτερήματα του καλού της. Όπως είπε, είναι καλός και ευγενικός χαρακτήρας εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής!

Παράλληλα, η Σάρα διευκρίνισε πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους και δεν σκέφτονται τον γάμο (αυτό θα μας έλειπε - μετά από μόλις δύο μήνες σχέσης, να φάμε και κουφέτα).

Την «καυτή» καλλονή -που επαγγέλλεται μοντέλο, ηθοποιός και χορεύτρια- φαίνεται πως την ελκύουν οι ποδοσφαιριστές, αφού στο... βιογραφικό της έχει κι άλλες σχέσεις με μπαλαδόρους, όπως ο Βαλόν Μπεχραμί.

Από τις τολμηρές πόζες στα περιοδικά, η Σάρα πέρασε στην τηλεόραση όπου υποδύθηκε μια σέξι καθηγήτρια που εμφανιζόταν ημίγυμνη, ενώ φέτος ανέβασε για τα καλά την τηλεθέαση (και όχι μόνο) της σειράς «Crimini» όπου εμφανίστηκε... ολόγυμνη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top