Λιάγκας: Έχουμε έρωτα με τη Φαίη

Περιμένουμε και παιδιά!

Λιάγκας: Έχουμε έρωτα με τη Φαίη

«Η Φαίη είναι κουρασμένη και είναι σπίτι» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας όταν ρωτήθηκε για την απουσία της συζύγου του από την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άλκης Κούρκουλος.

Ερωτευμένος και ευτυχισμένος είναι ο παρουσιαστής ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν έχουν φτιάξει ακόμα το δωμάτιο του μωρού που περιμένουν, αν και μάλλον μπερδεύτηκε και μίλησε στον πληθυντικό όταν αναφέρθηκε στο νέο μέλος της οικογένειας. «Έρωτα έχουμε μια χαρά, περιμένουμε παιδιά… Δεν έχουμε ακόμα ετοιμάσει το δωμάτιο. Κάνω συμπαράσταση στη Φαίη. Έχει πάρει 4 κιλά και έγω όχι 14 αλλά 8 σίγουρα. Τα διπλάσια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος σχολίασε τη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου. «Δεν έχω πρόβλημα με το χιούμορ. Πλάκα μου κάνουν, πλάκα κάνω».

Όσο για τις εντυπώσεις του από την πρωινή εκπομπή είπε: «Βγάζω το καπέλο σ’ αυτούς που το κάνουν χρόνια. Δεν κοιτάζω τα νούμερα. Θέλουμε μόλις τελειώνει η εκπομπή να ξέρουμε ότι κάναμε καλά τη δουλειά μας», υποστήριξε ο παρουσιαστής και δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί και δεν διαβάζει τις σπόντες των Καραμεροχαριτάτων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top