Η Μαρία Κορινθίου υποδύεται την... Madonna

Ευτυχώς γιατί ήταν το μόνο που μας έλειπε από αυτή τη ζωή...

Η Μαρία Κορινθίου υποδύεται την... Madonna

Είναι γεγονός ότι η Μαρία Κορινθίου είναι μία πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα. Είναι 30 ετών και παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη, με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι δύο ετών σήμερα. Στα επαγγελματικά της δεν έχει ποτέ προκαλέσει, ούτε αρνητικά, ούτε όμως και με κάποιο ιδιαίτερα θετικό τρόπο.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Από το σημείο μείναμε πριν, μέχρι το ότι η Μαρία Κορινθίου υποδύεται την… Madonna υπάρχει τεράστια διαφορά και απόσταση… ετών φωτός.

Πραγματικά αυτές οι επιλογές πολλών γνωστών προσώπων της σοουμπιζ, μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό. Δεν μπορεί δηλαδή να αποφασίζει κάποιος έτσι ξαφνικά, όποια ώρα θέλει να ενσαρκώσει έναν ρόλο, όχι απλά παρακινδυνευμένο, αλλά έναν ρόλο που ούτε οι μεγαλύτεροι ηθοποιοί και τραγουδιστές του Hollywood δεν έχουν τολμήσει να ενσαρκώσουν. Μα τέτοιο θάρρος και τέτοια άνεση; «Υποδύομαι την Madonna στην παράσταση 50 χρόνια έρωτας με την Βάνα Μπάρμπα. Στην αρχή ντρεπόμουν να υποδυθώ την Madonna, αλλά μετά το… ξεπέρασα», είπε στο πρωινό του Ant1 η Μαρία Κορινθίου. Πάλι καλά δηλαδή που είχε αυτούς τους ενδοιασμούς στην αρχή, γιατί διαφορετικά θα προβληματιζόμασταν πάρα πολύ.

Στα… υπόλοιπα που ανέφερε η ηθοποιός είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι που της είπαν πως αν παντρευτεί και κάνει παιδί, θα χαλάσει την καριέρα της. Αλλά εκείνη, «βράχος» προχώρησε και έκανε το βήμα και για γάμο και για παιδί.

«Η εγκυμοσύνη που ήλθε πάρα πολύ απότομα και δεν ήξερα πώς να το χειριστώ», είπε τέλος με ύφος η Μαρία Κορινθίου. Σε εσάς και εκατομμύρια άλλες έχει συμβεί. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top