Άντιγόνη Δρακο��λάκη: Τί αποκαλύπτει για το Just the two of us;

Θα πήγαινε ή όχι στο ριάλιτι τραγουδιού;

Άντιγόνη Δρακουλάκη: Τί αποκαλύπτει για το Just the two of us;

Για τον κουμπάρο της και κυρίως αγαπημένο της φίλο Παναγιώτη Πετράκη μίλησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη.

Η Νόρα από τα Μυστικά της Εδέμ αποκάλυψε κατ’αρχήν ποια είναι η βαθμολογία που θα έβαζε η ίδια ως κριτής στον τηλεοπτικό «Λουκά», που κατά την άποψή της είναι μακράν το μεγαλύτερο ταλέντο του ριάλιτι τραγουδιού του Γιώργου Καπουτζίδη. «Η βαθμολογία που θα έβαζα στον Παναγιώτη είναι δέκα με τόνο. Η άποψή μου είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ το ξέρω ότι έχει καλή φωνή, εσείς δεν το ξέρετε. Είναι ένα παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Παναγιώτης αυτό που κάνει το κάνει πολύ καλά, το ξέρει πολύ καλά κι έχει πάει γι’ αυτό τον σκοπό και μόνο».

Όπως δήλωσε η πρωταγωνίστρια, αγαπημένη της παίκτρια στο Justείναι η Μαριάννα Πολυχρονίδη. Οσο για το εάν θα πήγαινε η ίδια στο σόου; «Δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση. Δεν θα πήγαινα. Τουλάχιστον για να τραγουδήσω!»

Αποκάλυψε τέλος και την μεγάλη αδυναμία της στην Έλενα Ακρίτα. «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα και πάντα πετυχαίνει αυτό που θέλει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top