Τί σχέση η Gisele με την...«πράσινη ομάδα»;

Ακόμη μια κίνησή της που προκάλεσε ντόρο

Έχει «κάψει» καρδιές και καρδιές. Εχει κάνει τεράστια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Τώρα, η Gisele έγινε και καρτούν και μάλιστα πρωταγωνιστεί σε καρτούν με τον τίτλο «η Gisele και η πράσινη ομάδα»!

Στόχος της σειράς animation είναι να προσεγγίσει με αυτόν τον τρόπο το νεανικό κοινό σε θέματα περιβάλλοντος, καθώς η άποψη τόσο της ίδιας της Gisele, όσο και των υπευθύνων της παραγωγής του καρτούν είναι ότι οι νέοι και ακόμη περισσότερο τα παιδιά, είναι το πρώτο target group που πρέπει να απευθυνθεί κανείς όταν ασχολείται με περιβαλλοντικά θέματα. «Θέλω να βρω τον τρόπο να εκπαιδεύσω τα παιδιά για κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, όπως είναι το περιβάλλον. Πάντοτε με ενδιέφερε αυτό σαν θέμα και πάντοτε με ανησυχούσε, ωστόσο τώρα θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εφαρμόσω όσα ξέρω και έχω μάθει».

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δηλώνει ότι δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, ωστόσο αυτό το διάστημα σκοπεύει να αφιερωθεί εξολοκλήρου σε θέματα περιβάλλοντος, που αποτελούν και την μεγάλη της αδυναμία. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο γιος της Benjamin, μόλις τώρα συμπληρώνει έναν χρόνο ζωής, σκοπεύει να τον μυήσει σε όλα τα μυστικά που έχουν σχέση με την οικολογία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top