«Του Λάτσιου του τα είχα μαζεμένα απ´τον Πρωινό Καφέ»

Τώρα εξηγείται γιατί δεν έπαιζε η συνέντευξη τόσο καιρό...

«Του Λάτσιου του τα είχα μαζεμένα απ´τον Πρωινό Καφέ»

Τα… ακατάληπτα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στον Πέτρο Κωστόπουλο το βράδυ της Πέμπτης. Εάν δηλαδή ισχύουν όσα ακούστηκαν ότι δηλαδή η εκπομπή ήταν γραμμένη εδώ και καιρό και περίμεναν την ευκαιρία για να την παίξουν, τώρα καταλάβαμε τί τρελό παρασκήνιο «παίχτηκε».

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από – τι άλλο – την Ελένη Μενεγάκη. «Γιατί της την πέφτουν όλοι;» ρώτησε με ύφος ο Κωστόπουλος τον αγαπημένο συνεργάτη της παρουσιάστριας. «Κάποια στιγμή, όλα είναι φως. Όλα είναι υπέροχα. Και ξαφνικά, αυτοί που σε είχαν εκεί πάνω, αποφασίζουν ότι δεν τους αρέσεις πια και ότι θέλουν να σε αποκαθηλώσουν. Και λες τι έγινε ρε παιδιά; Το ίδιο που συνέβη με την Ελένη έγινε και με τους Καραμεροχαριτάτους, που πέρυσι τους είχαν στα ουράνια και φέτος όλα – και καλά – τα κάνουν στραβά». Οχι, που δεν θα την υπερασπιζόταν με αυτά που έχει κάνει εκείνη γι'αυτόν.

Ο οικοδεσπότης βέβαια δεν αρκέστηκε σε αυτά αλλά έβαλε τον Μουτσινά να σχολιάσει την γυμναστική που κάνει συχνά η Ελένη στο πλατό με τα γνωστά σεξουαλικά υπονοούμενα. Ξεκίνησε μάλιστα την συζήτηση λέγοντας ότι πολλοί Ελληνες θα ήθελαν να είναι στην θέση του Μουτσινά γιατί κάνει γυμναστική με την Μενεγάκη. «Πέρυσι τα πράγματα ήταν πιο ωραία. Πέρυσι που έστελνα και φιλιά στον Λάτσιο γιατί του τα’ χα μαζεμένα από τον Πρωινό Καφέ που ήταν στον Αnt1! Και είχα την Ελένη και έστελνα φιλιά στον Λάτσιο… Φέτος δεν μου κάθεται να γυμναστούμε!», είπε ο Μουτσινάς. Σκεφτείτε τί γινόταν στον Ant1, την περίοδο που ο Μουτσινάς παρουσίαζε με την Ζαρίφη τον Πρωινό Καφέ, ανάμεσα στους παρουσιαστές και τον Γιάννη Λάτσιο, για να πει ο Μουτσινάς τέτοιο πράγμα τόσο καιρό μετά.

«Μήπως βρήκε άλλον ή καλύτερα άλλη; Μήπως βρήκε την Ζαρίφη;», ρώτησε ο Πέτρος και ο Μουτσινάς έμεινε με το στόμα ανοικτό: «Μα πόσο να προχωρήσει πια αυτή η ελληνική τηλεόραση; Αν πάντως έλθει και η Ζαρίφη για γυμναστική, θέλω να ζήσω την τριπλέτα Μενεγάκη - Ζαρίφη και εγώ την θεωρώ πολύ πρόστυχη και kinky».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρέτησε τον Μουτσινά που ��έχρι και την τελευταία στιγμή πετούσε καρφιά «Με διώχνεις; Ναι με διώχνεις. Καλά το κατάλαβα, γιατί το έβλεπα να έρχεται, αλλά προσπαθούσα να το αποφύγω!»

Είδατε που όλα σιγά σιγά όμως όλα βγαίνουν στην φόρα; Και καλά μεταξύ σοβαρού και αστείου... Μεταξύ όμως σοβαρού και αστείου τις περισσότερες φορές λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top