Η πρώτη επίσημη εμφάνιση Ελένης-Μάκη Παντζόπουλου

Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιό της

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση Ελένης-Μάκη Παντζόπουλου

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στα περιοδικά, η διάθεσή της, αλλά και γενικότερα η μετάβαση στην νέα της ζωή, αποδεικνύουν ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να κρυφτεί.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα που θα περάσει με τον νέο της σύντροφο Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο εμφανίζεται δημόσια όλο και πιο συχνά. Μάλιστα, η πληροφορία ότι η Ελένη και ο Μάκης ετοιμάζονται για την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, κυκλοφορεί όλο και περισσότερο. «Η Ελένη και ο Μάκης ξέρουν πολύ καλά ότι η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους θα συζητηθεί. Οι λόγοι που δεν την έχουν πραγματοποιήσει ακόμη δεν είναι άλλοι από ��ο ότι απλά δεν έχουν δεχτεί μία πρόσκληση στην οποία να θέλουν πραγματικά να ανταποκριθούν και επίσης, δεν θέλουν να τραβάνε τα φώτα με τις κινήσεις τους στην προσωπική τους ζωή», δήλωσε στο περιοδικό People στενή φίλη του ζευγαριού.

Ο επιχειρηματίας όχι μόνον συζεί με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά διατηρεί και άριστες σχέσεις με τα τρία της παιδιά Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, τα οποία σύμφωνα με το περιβάλλον της Ελένης έχει κυριολεκτικά σαν δικά του. Και η ίδια όμως φρόντισε ούτως ώστε η σχέση του νέου της αγαπημένου με τα παιδιά που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο να είναι η καλύτερη δυνατή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων, παίρνοντας ο καθένας από μία εβδομάδα τα παιδιά τους. «Θα τα πάρει για μία εβδομάδα ο ένας και για μία ο άλλος», δηλώνει συγγενής της Ελένης, χωρίς να διευκρινίζει ποιος θα έχει τα παιδιά την εβδομάδα των Χριστουγέννων και ποιος την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι τις ημέρες που τα παιδιά της Ελένης θα είναι με τον πατέρα τους, εκείνη θα έχει ήδη σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνει ένα ταξίδι, είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδος με τον Μάκη.

«Η Ελένη έχει τελειώσει με όλες τις τυπικές διαδικασίες και έχει στο πλευρό της έναν σύντροφο που την κάνει να αισθάνεται υπέροχα και ο οποίος διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον Αγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια; Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει;», είπε στο περιοδικό People συνεργάτιδά της.

Είναι γεγονός πάντως, ότι η εξωτερική της εικόνα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που είχαμε συνηθίσει μέχρι πριν από λίγους μήνες. Εχει αδυνατίσει, το μακιγιάζ της την κολακεύει ιδιαίτερα, το μαλλί έχει μακρύνει, ενώ ο τρόπος που συμπεριφέρεται στην εκπομπή της θυμίζει αρκετά πλέον την παλιά Ελένη. Είδατε ο έρωτας τί κάνει;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top