Η χορωδία του… στηθόδεσμου!

Μοντέλα αναπαριστούν τις νότες του πιάνου

Η χορωδία του… στηθόδεσμου!

Την παράσταση κλέβει η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση γνωστού οίκου εσωρούχων στη Βρετανία: μοντέλα φορώντας μόνο τα σέξι εσώρουχα τους, ξαπλώνουν πάνω σε ένα τεράστιο πληκτρολόγιο και παριστάνουν τις νότες, παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.


Τα μοντέλα, «πατάνε» καλά πάνω στις… «νότες» τους. Βέβαια όπου νότες, σημειώστε λευκά στρώματα τα οποία έχουν τοποθετηθεί σαν πλήκτρα πιάνου πάνω στα οποία έχουν ξαπλώσει τα όμορφα μοντέλα.


Κάθε κοπέλα, αναπαριστά και από μια νότα από το ντο μέχρι το σι: οι χαμηλές νότες αντιπροσωπεύουν τα κορίτσια με το μικρότερο νούμερο στηθόδεσμο, και οι ψιλές, αυτές ��ου διαθέτουν… «πλούσια τα… ελέη»!


Το σποτάκι ονομάστηκε «η χορωδία του στηθόδεσμου»,και όπως είναι φυσικό, εκτός από τηλεοπτικό, είχε και… διαδικτυακό σουξέ! Στον ιστότοπο της εταιρίας, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να βάλουν τη χορωδία να τραγουδήσει και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αρκεί να χρησιμοποιήσουν σαν πλήκτρα πιάνου το πληκτρολόγιο του κομπιούτερ , από το αγγλικό Α μέχρι το G, τα οποία και αντιπροσωπεύουν τα μεγέθη των στηθόδεσμων στη λιανική πώληση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top