Ποια σταρ ψωνίζει από φτηνομάγαζα;

Μάλλον την «άγγιξε» η οικονομική κρίση...

Ποια σταρ ψωνίζει από φτηνομάγαζα;

Στροφή στην… οικονομία φαίνεται πως έχει κάνει η Britney Spears, η οποία μπορεί να διαθέτει μερικά εκατομμυριάκια στην άκρη, αλλά σου λέει δύσκολοι καιροί είναι, κάτσε να μην κάνουμε πολλές σπατάλες.



Έτσι, η 29χρονη σταρ μέσα στην καλή διάθεση και στον ενθουσιασμό, βγήκε για τσάρκα όχι σε τίποτα πανάκριβα μαγαζιά, αλλά σε ένα τοπικό κατάστημα με φθηνά ρούχα και… προσφορές!



Με την συνοδεία του σωματοφύλακα της -όπως πάντα-, η Britney έψαξε σπιθαμή προς σπιθαμή το κατάστημα, ώστε να βρει στολίδια για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, αλλά και για να αγοράσει δωράκια για τους δυο γιούς της.



Ντυμένη άνετα, γύρισε όλο το μαγαζί ψάχνοντας ρουχαλάκια για τον 5χρονο Sean Preston και τον 4χρονο Jayden James. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» να κοιτά ρούχα που κόστιζαν μόλις 6 ή 10 δολάρια.

Περίεργη «στροφή» πάντως, αν σκεφτεί κανείς ότι η Britney πρόσφατα επέστρεψε από το Μεξικό όπου είχε πάει με τον εδώ και δυο χρόνια σύντροφο της, για να γιορτάσει τα γενέθλια της και κατά την παραμονή της σε υπερπολυτελή βίλα, ξόδευε 5.000 δολάρια τη βραδιά…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top