«Η κριτική επιτροπή του Just δεν ταιριάζει με την φιλανθρωπία»

Πασίγνωστη ηθοποιός «τα βάζει» με το ριάλιτι του mega

«Η κριτική επιτροπή του Just δεν ταιριάζει με την φιλανθρωπία»

«Όλα τα ωραία έχουν το τέλος τους και είναι καλό να ολοκληρώνονται όταν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους. Φαντάζομαι ότι αυτή η ημέρα θα είναι με πολλά χαμόγελα, αγκαλιές, αλλά και συγκίνηση», δήλωσε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος με αφορμή το τέλος των Μυστικών της Εδέμ.

Αναφέρθηκε όμως και στον γάμο του με την συνάδελφό του Φαίη Ξυλά. «Δεν αισθάνομαι ότι άλλαξε κάτι. Εγώ είμαι με έναν άνθρωπο που αγαπώ και είναι το έτερόν μου ήμισυ επί της ουσίας. Απλά αποφασίσαμε να κάνουμε μία ωραία γιορτή, για να μοιραστούμε την χαρά μας με τους φίλους μας. Εγώ όταν είδα την Φαίη γοητεύτηκα. Από αυτό μέχρι να έχεις και τα σημάδια για να δημιουργηθεί μέσα σου ο έρωτας υπάρχει μία απόσταση. Όταν είδα πια και τα σημάδια, ένιωσα ότι αυτό που μου συνέβαινε ήταν πολύ δυνατό. Ήταν για να γίνει! Γιατί μετά την πρώτη μας γνωριμία σε εκείνο το κάστινγκ έτυχε να βρεθούμε αρκετές φορές σε κοινές παρέες. Θα μπορούσε να μην έχει συμβεί και να είχαμε χαθεί».

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την Γεωργία Γεωργόνη, που αποτελεί και το έτερον επαγγελματικό του ήμισυ στο σήριαλ του mega. Η τηλεοπτική «Δάφνη» απάντησε στην ερώτηση εάν θα συμμετείχε ποτέ σε ένα ριάλιτι όπως το Just the two of us. «Δεν μπορώ να απαντήσω σε μία υποθετική ερώτηση. Δεν θα είχα πρόβλημα να βοηθήσω με τον τρόπο μου, αλλά από την στιγμή που εμπλέκεται και η κριτική επιτροπή δεν ξέρω εάν ένας επαγγελματίας αξίζει να μπει στην διαδικασία να κριθεί. Δεν ταιριάζει καθόλου η κριτική επιτροπή με τον φιλανθρωπικό σκοπό».

Όσο για το τι θα κάνει μετά το τέλος του σήριαλ; «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει μετά. Αντιλαμβάνομαι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ξέρω ότι κανένας δεν γνωρίζει τι του ξημερώνει αύριο, αλλά έτσι κι αλλιώς στην δουλειά μας υπάρχει αβεβαιότητα. Ωστόσο, επειδή τα περισσ��τερα παιδιά που είμαστε στα Μυστικά της Εδέμ κάνουμε κυρίως θέατρο, ξέρουμε καλά ότι κάθε σεζόν είσαι άνεργος και ψάχνεις δουλειά από την αρχή. Η οικονομική κρίση δεν είναι πρωτόγνωρη για τους ηθοποιούς. Και αυτό που τώρα αντιλαμβάνεται ο περισσότερος κόσμος, για εμάς ίσχυε έτσι κι αλλιώς. Εμείς συμφωνούμε να είμαστε σε μία παραγωγή και κανένας δεν μπορεί να μας υπογράψει συμβόλαιο ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε σε αυτή και ότι θα αμοιφθούμε και ανάλογα. Ωστόσο, δεν είμαι από τους ανθρώπους που μένουν με τα χέρια σταυρωμένα και περιμένουν να τους έλθει η δουλειά από τον ουρανό».

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top