Γ. Θεοφάνους-Ν.Μουρατίδης: χριστουγεννιάτικος… καυγάς

Με το ίδιο πάντα σενάριο

Γ. Θεοφάνους-Ν.Μουρατίδης: χριστουγεννιάτικος… καυγάς

Μπορεί Νίκος Μουρατίδης και Γιώργος θεοφάνους να τσακώνονται σαν το σκύλο με τη γάτα, όμως τα όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους στο τελευταίο liveτου X-Factor, έχουν πείσει πλέον πολλούς ότι οι καυγάδες τους δεν είναι και τόσο… πραγματικοί, αλλά στηρίζονται σε σενάριο.


Μπορεί στον τελευταίο τους «καυγά» ο Νίκος Μουρατίδης μπαίνοντας στο πνεύμα των ημερών να αποκάλεσε τον Θεοφάνους «καλικάντζαρο» αλλά μάλλον ήταν γραμμένο στα λόγια του «σεναρίου».


Ο Γιώργος Θεοφάνους λοιπόν μίλησε και είπε αυτό που τον τελευταίο καιρό έκα��ε νιάου νιάου στα κεραμίδια: ότι δηλαδή οι καυγάδεςμε τον Νίκο Μουρατίδη δεν είναι και τόσο πραγματικοί.


Ο Νίκος Μουρατίδης απ΄ την άλλη, αποδεικνύεται πιο «πιστός» στα «υποκριτικά» του καθήκοντα και πάει το σενάριο μέχρι τέλους, επιμένοντας στα δικά του. Ποια είναι τα… «δικά του»; ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει πρώτο του γνώμονα τα λεφτά, ότι πληρώνεται για να είναι κριτική επιτροπή και να καταθέτει την εμπειρία του, την αισθητική του, τη γνώση του, αλλά και να αναδεικνύει τραγουδιστές κ.τ.λ, κ.τ.λ…


Αυτό είναι το δήθεν «όραμα» του Νίκου Μουρατίδη, μόνο που όσο περνάει ο καιρός οι καυγάδες του δεν πείθουν και πολλούς…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top