Το νέο αμόρε της Αθηνάς Οικονομάκου

Μετά τον Μπουγιούρη, ο… Ροντρίγκεζ!

Το νέο αμόρε της Αθηνάς Οικονομάκου

Τον έρωτα στο πρόσωπο του νέου της αγαπημένου Ροντρίγκεζ φαίνεται πως έχει γνωρίσει η κακιά «Ξένια» από το καθημερινό σίριαλ του Mega, «Η Ζωή της Άλλης».


Η νεαρή ηθοποιός φαίνεται πως έχει ξεπεράσει για τα καλά τον άλλοτε αγαπημένο της Παναγιώτη Μπουγιούρη,καθώς εθεάθη πριν μια βδομάδα περίπου να διασκεδάζει με νέο αμόρε στο Villa Mercedes.


Και μπορεί ο νέος να είναι ωραίος αλλά ο παλιός (Παναγιώτης Μπουγιούρης) βγήκε πριν μέρες στο Tv Weekend και μίλησε αναλυτικά για την αγάπη που της είχε.


Ό,τι και να λέει πάντως ο Παναγιώτης, φαίνεται πως το αυτάκι της Αθηνάς δεν.. ιδρώνει αφού όσοι την είδαν με τον Ροντρίγκεζ, μίλησαν για ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο.


Αχ βρε Αθηνά, αυτά θα βλέπει τώρα ο Παναγιώτης και θα στεναχωριέται ακόμα περισσότερο...


Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους επιλέγουν το συγκεκριμένο club για να εμφανιστούν δημόσια. Πριν ένα δίμηνο περίπου, Αθηνά Οικονομάκου και Ροντρίγκεζ, εθεάθησαν να διασκεδάζουν στο Villa, με τον σύντροφο της ηθοποιού να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός απέναντι της: συνεχώς χόρευε, την «πείραζε», ενώ δεν έλειπαν και οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους...


Πηγή: Hello

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top