«Η στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μου»

Παίκτης του x-factor αποκαλύπτει την περιπέτειά του

«Η στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι μου»

Για τις δραματικές ώρες που έζησε όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στο Περιστέρι και του «σήκωσαν» αντικείμενα μεγάλης και κυρίως συναισθηματικής αξίας μίλησε ο Αλέξανδρος Νότας από το x-factor.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην Πρωινή Μελέτη ανέφερε ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. «Σε εμάς τους τραγουδιστές, εάν μας συμβεί κάτι πολύ δυσάρεστο, όπως ήταν αυτό, μας βγαίνει και στην πίστα. Έπεσα θύμα των ληστών μέσα στο ίδιο μου το σπίτι και αυτό ήταν ό,τι πιο δύσκολο μου έχει συμβεί. Όμως τώρα όλα πέρασαν. Είχα την υποστήριξη της οικογένειας μου και των συνεργατών μου και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς. Εύχομαι να δίνεις τις μάχες σου και να βγαίνεις πάντα νικητής, μου είπε κάποτε η μητέρα μου και αυτό δεν το ξεχνάω», δήλωσε.

Την στιγμή της διάρρηξης, ο Αλέξανδρος έλειπε στην Καβάλα, τόπο καταγωγής του και μόνιμη κατοικία της γυναίκας του και του τετράχρονου γιου του. Γιατί εκτός από υποψήφιος του x-factor, ο Αλέξανδρος είναι και πατέρας ενός παιδιού, το οποίο προσπαθεί να βλέπει όσο συχνότερα μπορεί. «Το παιδί μου είναι πάνω απ’ όλα. Οτιδήποτε δηλαδή γίνεται, είναι πρώτα για εκείνο και μετά για εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας ότι ελπίζει να παραμείνει όσο περισσότερο μπορεί μέσα στο παιχνίδι. Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη, καθώς η χαρακτηριστική λαϊκή και βαριά φωνή του δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top